5+2 Geniş Yüksek Tavanlı Deniz Manzaralı Villa

Bina aslında; her ikisi de tiyatro oyuncusu olan bir çift için tasarlandı. Bu nedenle tasarım ferah ve yüksek tavanlı olup, galeri zemini bina içinde Teatral bir atmosfer yaratmakta ve Kalkan Körfezi'ne bakan cephedeki yüksek, dramatik pencereler doğal bir manzara arka planı da sağlamaktadır. Bina, Toros Dağları'nın alt yamacına yakın , Kalkan Tepesi'nde yer almaktadır. Taş kaplama ve eğimli duvarlar, arkadaki dağlar ile uzaktaki körfezin açık manzarasına sahip öndeki bina arasında bir bütünlük sağlayacak şekilde tasarlandı. İnfinity havuzu da aynı ruhla denizle bütünleştirici bir etki yaratacak şekilde tasarlandı.

Muhteşem Kalkan şehir ve deniz manzarasına ev sahipliği yapmaktadır. Villa, konforlu mobilyaların özenle seçildiği Kalkan'ın değerli villalarından biridir. Geniş bir havuz terasına sahiptir. Kesintisiz manzaralı havuzuyla birleşen deniz manzarasıyla görsel bir şölen yaratıyor.

Salon, büyük mutfağı, sinema köşesi ve şömineli yaşam alanından ayıran eşit seviyelere sahip 3 katlıdır. Modern tasarımlı tam donanımlı mutfakta buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi, 4'lü ocak, mikrodalga fırın, kettle, ekmek kızartma makinesi, yemek masası, yemek takımı, çatal bıçak takımı, tava ve tencereler bulunmaktadır.

Deniz ve doğa manzaralı salon zemini geniş ve ferah bir yapıya sahip olup içerisinde koltuk takımı, klima, LCD TV, uydu alıcısı, modem ve 10 kişilik yemek masası bulunmaktadır. Salon katından havuz terasına çıkış bulunmaktadır.

Salon yüksek tavanı ile ,evde huzurlu bir ortam sağlıyor.

Yatak odalarının tamamı banyoludur. Ebeveyn yatak odasında iç balkon ve deniz manzaralı balkon bulunmaktadır. Çatı altındaki yatak odalarının kendilerine ait geniş terasları vardır.

Isıtmalı yüzme havuzu yaklaşık 45 m2 olup Kalkan koyuna ve adalara bakmaktadır. Büyük aile partilerine uygun geniş dış ve iç yemek alanı mevcuttur. Doğal taştan yapılmış büyük bir barbeküsü , hemen yemek alanının yanıbaşındadır.

Bodrum katındaki salonda langırt ve masa tenisi bulunmaktadır. Büyük çamaşırhane , ütü odası ve deposu vardır.

Limon, mandalina, nar ve çeşitli çiçek ve bitkilerin bulunduğu geniş bir arka bahçesi vardır. Ön bahçede limon, ayva, muz ve kayısı bulunmaktadır.

Kapalı garaj ve açık otopark alanı bulunmaktadır. Güvenli otomatik ana giriş kapısına sahiptir.

Tam mobilya, tam klima ve tam mutfak ekipmanları. Yemek alanının yakınında taş barbekü. Kesintisiz deniz manzaralı geniş teras.

36,300,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 14915532
İlan Oluşturma Tarihi: 26 Mart 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 350 M2
Brüt Metrekare: 600 M2
Oda Sayısı: 5+2
Binanın Yaşı: 16-20
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Yerden Isıtma
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 5
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
NEED EMLAK
Ergün Duran
Whatsapp: 5324131442

Site İçinde Satılık Evler