Sahibinden Acil Satılık Müstakil Dublex Ev

Tuzla’ya sınır olan Darıca ilçesinin girişinde, E5 karayolu Marmaray otoyoluna yakın ve Marmaray Fatih-GTÜ durağına yürüme mesafesi olan evimiz, İstanbul, İzmit, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze, Darıca ve Çayırova gibi birçok önemli noktaya kolay ulaşım sağlayan otobüs hatlarının kesişim noktasında bulunmaktadır.

Denizin dibinde (Balyanoz Koyu) , Gebze Teknik Üniversitesi’nin yanında bulunan evimiz, araba ile Eskihisar Feribot İskelesi ve Osmangazi Köprüsü gibi önemli yerlere de oldukça yakındır.

Beşyüz Evler Sitesi içinde yer alan bu dubleks ve bahçeli müstakil ev, bitişik nizam dubleks evlerden oluşan bir yapıya sahiptir. Güvenli ve sıcak komşuluk ilişkilerine sahip olan sitemiz, çekici ve göz alıcı bir görünüme sahiptir.

Birden fazla ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteye yürüme mesafesinde bulunan evimiz, 3+1 oda düzenine sahiptir. Giriş balkonu, bahçe balkonu ve 2. kat terası olmak üzere toplam 3 balkonu ile geniş yaşam alanları sunar. 2. katta bir depo odası ve bu odadan gizli tavan merdiveni ile çatı katına ulaşım mümkündür. Ayrıca bahçede büyük bir yer altı bodrumu bulunmaktadır.Totalde 155m2 alana sahiptir.

Tüm tadilatları yeni yapılmış olan evimiz, masrafsız, kullanışlı, bahçeli, sessiz ve ferah bir yapıya sahiptir. Site, Şişecam şirketi tarafından yapılmış olup, sağlam bir temel üzerine inşa edilmiştir. güvenli ve sağlam bir yaşam alanı sunar. Çevrede halen satışı gerçekleşmeyen arsa hakları bulunmaktadır, bu da ekstra yatırım potansiyeli demektir.

Birçok avantaja sahip, kaçırılmayacak ömürlük bir yatırım ve yaşam sunan evimi üzülerek satmak zorunda kalıyorum. Merak ettiğiniz her şey için bana mesaj atmanız yeterli.

8,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15396112
İlan Oluşturma Tarihi: 28 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Müstakil Ev
Net Metrekare: 140 M2
Brüt Metrekare: 150 M2
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 16-20
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu:
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat Mülkiyeti
İpotek Durumu: Yok
Site İçerisinde: Evet
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 2
Balkon Tipi: Açık Balkon, Açık Teras
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 2
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
FİLİZ KAYA
FİLİZ KAYA
Whatsapp: 5057682166

Site İçinde Satılık Evler