Akdenize Karşı Muhteşem Villa

Villa, muhteşem manzaralı havuzu ve havuz terası ile, geniş bir dış yaşam alanı bulundurmaktadır. Günün her anı için ideal bir ortam olan bu mekanda ; yemek masası ve oturma köşesi mevcuttur. Barbekü alanı olarak ta değerlendirilen bu alan , misafirleriniz de ağırlamanıza yardımcı olacaktır. Üzeri kapalı oturma alanı, yaz güneşini uzak tutarken, konforlu oturma koltukları ve şezlonglar güneşin ve Akdeniz'in muhteşem manzarasının keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Villada; battal boy yataklı, ana yatak odası ve küvetli, duşlu ve muhteşem deniz manzaralı en-suite banyo bulunmaktadır. Aynı katta biri duble , diğeri çift kişilik olmak üzere 2 yatak odası daha bulunmaktadır. Her iki yatak odasının da kendine ait ,duşakabinli banyoları vardır. Villanın en üst katında, Kalkan Körfezi'nin panoramik manzarasına sahip, masa ve 2 kişilik oturma yeri bulunan bir balkonu da bulunmaktadır. Her iki yatak odası da aydınlık ve havadardır. Zemin katta da, ayrıca duşlu ayrı bir mevcuttur.

Zarif açık plan salon alanı, yüksek standartta, çağdaş bir tarzda döşenmiştir. Oturma alanı ve akıllı TV'nin yanı sıra yemek masası ve sandalyeler içeren oturma alanından ayrı; tam donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. Yaşam alanında ve mutfakta yer alan tabandan tavana veranda kapıları, muhteşem manzaralara hayran kalmanızı sağlayan havuz terasına erişim sağlar.

Bahçe Kapılı bir girişinden sonra , bir kaç basamakla villaya ulaşılmaktadır.

Lavanta Evleri'nde, ayrıca büyük ortak havuz mevcut olup, havuz çevresinde oturma alanları ve yürüyüş yolları bulunur. Ortak araç park alanı sitedeki villalara aittir. 24 saat güvenlik ve görevli bulunmaktadır. Havuz Çevresinde yaz boyu açık olan cafe-restoran bulunmaktadır. Sitedeki mülk sahipleri de bu sitedeki ortak alanlar üzerinde eşit mülkiyete sahiptir.

27,950,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 14915550
İlan Oluşturma Tarihi: 26 Mart 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 200 M2
Brüt Metrekare: 300 M2
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 5-10
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
NEED EMLAK
Ergün Duran
Whatsapp: 5324131442

Site İçinde Satılık Evler