Alanya'da Satılık Yola Sıfır Konumda Satılık Müstakil Ev Yeri Doğa Manzaralı

Alanya'nın gözde bölgesi Gözüküçüklü Mahallesinde, 1.617 m2 arazi üzerinde, yola sıfır konumda satılık müstakil ev yeri fırsatı!

Alanya'da Yatırım Fırsatı: Satılık Müstakil Ev Yeri!

Alanya'nın incisi Gözüküçüklü Mahallesinde, gayrimenkul alım-satımında 7 yıllık deneyime sahip Alanya Emlak Takip, yeni bir fırsat sunuyor. Yola sıfır konumda bulunan ve tek tapuya sahip 1.617 m2 arazi üzerinde yer alan bu müstakil ev, doğa manzarasıyla dikkat çekiyor.

Detaylar:

Konum ve Özellikler: Ev yerimiz, Konya'ya yakın yeni bir yola kolayca erişim sağlıyor. Ayrıca, çevresindeki Kargıcak'a 10 km, denize 10,5 km, Alanya Merkez'e 22 km, üniversiteye 15 km, devlet hastanesine 20 km ve Gazipaşa Havalimanı'na 36 km mesafede bulunuyor.

Sabır Emlak Farkıyla: Alanya Emlak Takip , güvenilir deneyimiyle müşterilerine en doğru hizmeti sunmayı hedefliyor. Detaylı bilgi ve keşif için ofislerine uğrayarak kahvelerini içen müşterilere en detaylı bilgiyi sunuyorlar.

İletişim Bilgileri: Satın almadan önce görmek isteyenler için Alanya Emlak Takip ofislerinde kahve eşliğinde detaylı bilgi veriliyor. İletişim için 0543 958 0761 numaralı telefondan haftanın 7 günü aranabilirsiniz.

Güvenilir Alışverişin Adresi: Alanya Emlak Takip, güvenli yatırım için doğru adres. Tüm işlemlerinizle ilgilenerek tapunuzu alana kadar size destek oluyor.

Dürüstlük ve Hizmet: Dürüstlük, Alanya Emlak Takip için ticaretten daha önemli. Doğru bir yatırım yapmak isteyenler için Alanya Emlak Takip, güvenilir bir tercih olabilir.

İLAN DETAYLARI İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ..

3,650,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 14987203
İlan Oluşturma Tarihi: 12 Nisan 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2024
Türü: Arsa
Kategorisi: Satılık
İmar Durumu: Tarla
Metrekare Birim Fiyatı: 2257 TL/m²
Metrekare: 1617 m²
Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Takas: Yok
Kat Karşılığı: Verilemez
Ada:
Pafta:
Parsel:
Kaks:
Gabari:
Bağlı Olduğu Belediye:
Yatırıma Uygunluk:
İpotek Durumu:
Arazi Durumu:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
ALANYA EMLAK TAKİP
Ahmet Yüksel
Whatsapp: 5439580761

Site İçinde Satılık Evler