Andpastel Ilknur Yücelden Deniz Manzaralı Balkonlu Kiralık 3+1

ANDPastel-İlknur Yücelden Deniz Manzaralı Balkonlu Kiralık 3+1

Detaylı Bilgi ve randevu almak için arayabilirsiniz.

Remax Eksen

ilknur Yücel

0533-5041387

AND PASTEL- YENİ NESİL MAHALLE-HUZURLU BİR YAŞAM ALANI

Kartal’da, Adalar ve deniz manzarasına hâkim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan AND Pastel,7 blok ve 1.243 konuttan oluşuyor. Bölgenin en büyük projelerinden biri olan AND Pastel, orta ölçekli bir mahalle büyüklüğünde.

Bu mahallede deniz manzarasını izlemenin keyfini, özgürce toprağa basmanın ve yeşilin huzurunu, alışverişinizi yapıp kahvenizi yudumlamanın rahatlığını, ağaçların altında yürümenin mutluluğunu ve sımsıcak dostluklar edinmenin keyfini yaşayacaksınız.

YEŞİL DOSTU PROJE

AND Pastel, şehrin içindeki merkezi konumunun yanı sıra aynı zamanda %70 peyzaj alanıyla şehrin karmaşasından uzaklaştıracak geniş yeşil alana sahip. 30.000 metrekare peyzaj alanı ile yaklaşık 72 adet basketbol sahası kadar büyük bir peyzaj alanına sahip projede %30 oranında doğal toprak korunuyor. Doğal toprak AND Pastel’de büyük ve yetişkin ağaçların yer alabilmesine olanak sağlıyor.İnşaat arazisinde korunan yeşil alanlar ve ağaç transplantasyonu ile projedeyeniden yaşatılacak olan yetişkin ağaçlarla AND Pastel’i, ekosistem ve hayvandostu bir proje olarak tasarlandı.

SİTE İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Türkiye’nin En İyi Konut Projesi Ödülü

Kartal’da, Adalar ve deniz manzarasına hakim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 7 blok ve 1250 konuttan oluşuyor. Kartal bölgesinin en büyük projelerinden biri olan AND Pastel, orta ölçekli bir mahalle büyüklüğünde. HPP Architects tarafından tasarlanan proje ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptiyle geçmişin özlem duyulan mahalle yaşamını yeni nesil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeniden tanımlıyor. AND Pastel, Sign of the City Awards – ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü.

Orta ölçekli bir mahalle nüfusuna sahip olan AND Pastel, sağlık kurumundan, diş polikliniğine, okul öncesi eğitim kurumundan, restorant, organik pazar, market (Migros), eczane, kafe, kuaför ve güzellik merkezine kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı tüm ticari alanları da içerisinde barındırıyor.

72 adet basketbol sahası kadar peyzaj alanı

AND Pastel’in yüzde 70’i peyzaj alanından oluşuyor. 30.000 metrekare peyzaj alanı ile yaklaşık 72 adet basketbol sahası kadar büyük bir peyzaj alanına sahip projede, yüzde 30 oranında doğal toprak korunuyor. Doğal toprak projede büyük ve yetişkin ağaçların yer alabilmesine olanak sağlıyor.

Türkiye"nin En İyi Konut Projesi Ödüllü Mahalle

HPP Architects tarafından tasarlanan proje "Yeni Nesil Mahalle" konseptiyle geçmişin özlem duyulan mahalle yaşamını yeni nesil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeniden tanımlıyor. AND Pastel, Sign of the City Awards - "Türkiye"nin En iyi Konut Projesi" ve European Property Awards - "Avrupa"nın En iyi Peyzaj Mimarisi" de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü.

TİCARİ ALANLAR

Migros

NETMED (Yeni Nesil Muayenehane)

Ali Akman Kuaför

Pastel Manav

Cihan Eczanesi

Jetoon Sweets

Venice Cafe

RAKAMLARLA AND PASTEL

Konut arazi alanı : 45.000 m2

Toplam inşaat alanı : 250.000 m2

Toplam peyzaj alanı : 30.000 m2

Toplam blok : 7 blok (Mavi, Turuncu, Yeşil)

Ortalama konut sayısı : 1.250

Mimar: HPP

Payzaj Mimarı : Martha Schwartz

o Kartal Metrosuna 300 m.

o D-100 Karayolu'na 350 m.

o Anadolu Adliyesine 500 m.

o Kartal deniz otobüsüne 2.5 km.

o TEM otoyoluna 10 km.

o Sabiha Gökçen Havalimanına 15 Km.

o Boğaziçi Köprüsüne 25 km.

o Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 30 km

67,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15971730
İlan Oluşturma Tarihi: 27 Eylül 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Kiralık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 115 m²
Brüt Metrekare: 178 m²
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 5-10
Bulunduğu Kat: 17.Kat
Binanın Kat Sayısı: 17
Isıtma Tipi: Merkezi (Pay Ölçer)
Kullanım Durumu: Boş
Yapı Durumu: İkinci El
Yapı Tipi:
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Depozito:
Site İçerisinde: Hayır
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare: 28 m²
WC Sayısı: 2
WC Metrekare:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Ada:
Parsel:
İlan Tarihi:
REMAX EKSEN
İlknur Yücel
Whatsapp: 5335041387

Site İçinde Satılık Evler