Antalya Muratpaşa Termesos Paraleli 3+1 Satılık Havuzlu Residanc

Antalya'nın gözde semtlerinden Muratpaşa'da bulunan bu modern ve konforlu daire, ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Doğuyaka Mahallesi'nde konumlanan bu şık daire, şehrin tüm olanaklarına kolay erişim imkanı sunuyor.

3+1 oda düzenine sahip bu ferah daire, zarafet ve konforu bir araya getiriyor. Güney ve Batı Cephelerine sahip olması, her odada gün boyu güneşin keyfini çıkarmanızı sağlarken, Fransız balkonuyla daireye ferah bir atmosfer katıyor. 133,80 brüt / 120,55 net metrekarelik geniş kullanım alanıyla, her köşesinde özgürlüğü hissedeceksiniz.

Özel tasarım High Gloss MDF dolaplarla donatılmış mutfak ve odalar, düzenli ve şık bir yaşam sunuyor. Ayrıca giriş holünde bulunan vestiyer, eşyalarınızı kolayca yerleştirmenize yardımcı oluyor. Banyo ve tuvalet ise zevkle düzenlenmiş, konforunuz düşünülerek her ayrıntı incelikle tasarlanmış.

Sadece dairenin içi değil, aynı zamanda binanın sunduğu olanaklar da hayranlık uyandırıyor. Kış bahçesi, açık otopark, spor salonu ve çatıdaki yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanlarıyla, rahatınız için her şey düşünülmüş.

Çevresindeki sosyal ve alışveriş olanaklarıyla da dikkat çeken bu dairenin yakınında parklar, spor alanları, alışveriş merkezleri, sağlık hizmetleri ve eğitim kurumları bulunuyor. Ayrıca ulaşım konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Otogar ve havalimanına kolay erişim imkanı sunan bu konum, yaşamınızı kolaylaştıracak.

Modern, konforlu ve lüks bir yaşam arayanlar için ideal olan bu daireyi keşfedin. Detaylı bilgi ve randevu için bize hemen ulaşın.

PORTFÖY BİLGİSİ :

İLİ : ANTALYA

İLÇESİ : MURATPAŞA

MAHALLESİ : DOĞUYAKA MAH.

ODA SAYISI : 3+1

CEPHE BİLGİSİ : Güney / Batı

BRÜT / NET ALAN : 133,80 / 120,55

BALKON : FRANSIZ BALKON

BANYO/WC : Ayrı olarak birer tane. Banyoda klozet, duş kabini ve banyo mobilyası mevcut.

MOBİLYA DURUMU : Giriş holde vestiyer, mutfakta gerekli tüm alanlarda ve odalarda özel tasarım High Gloss MDF dolaplar.

ORTAK KUL. ALANLARI : Kış bahçesi, sosyal etkinlik kullanım alanları (Düğün nişan organizasyonları için kullanıma uygun bölümler), şu an içi boş spor salonu, çatıda yüzme havuzu, açık otopark.

YAKIN ÇEVRE LOKASYON BİLGİSİ :

SOSYAL&SPOR ALANLAR: Binanın giriş kapısı karşısında Mehmet Rıfat Ilgaz Parkı (Basketbol sahası), Atlatizim Sahası. İbrahim Çalık Cimnastik Salonu, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri.

EĞİTİM KURUMLARI : Salih Fikri Zaman İlköğretim Okulu, İnönü Ortaokulu, Antalya Anadolu Lisesi, Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi, Özel Şefik Yüce Kolleji, Cenap Düzgün Kolleji, Antalya Birey Kolleji

SAĞLIK HİZMETLERİ : Hemen yanıbaşında Muratpaşa Doğuyaka Aile Sağlık Merkezi, binanın altında ve yanında eczaneler, Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi, Özel Rich Hospital Hastanesi.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ : Migros, Şok, A101, BİM ve hemen yakın paralelinde bulunan Termesos Bulvarı üzerindeki çok sayıda ticari alanlar.

ULAŞIM : Otogar 11,4 km. mesafede. Araç ile 19 dakika / Toplu taşıma ile 58 dakika

Hava limanı 11,6 km. mesafede. Araç ile 18 dakika / Toplu taşıma ile 57 dakika.

5,350,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15505754
İlan Oluşturma Tarihi: 15 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 121 m²
Brüt Metrekare: 134 m²
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 5-10
Bulunduğu Kat: 2.Kat
Binanın Kat Sayısı: 4
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Sitare Gayrimenkul
Özcan USLU
Whatsapp: 5356291507

Site İçinde Satılık Evler