Atatürk Mahallesi Bornova Da Körfez Manzaralı Satılık Daire

1. BÖLGENİN ÖZELLİKLERİ:

340 m2 arsa üzerine 150 m2 oturum ile 7 katlı ve her katta 1 daire olarak tasarlanıp imal edilen apartman kaya zemin üzerinde İzmir körfezinin keyfinizi sürmenizi bekliyor.

Apartmanın bulunduğu sokağın geniş olması, karşısında büyük bir park ve içinde basket sahası gibi spor faaliyetlerini yapmanıza olanak sağlayan aletler bulunmaktadır.

Sokak Hürriyet caddesine bağlandığı için toplu taşımayla kolayca ulaşımın sağlanabileceği bir lokasyonda yer almaktadır.

Binanın üç cephesinin açık olması, 3 balkonun hepsinin de farklı ve de huzur dolu yerlere bakması sakinlerine güzel bir yaşam sunmaktadır.

2.KONUMU:


• Daire, İzmir şehir hastanesine 15 dakika, West park Avm’ye 12 dakika, Ege Üniversitesine 10 dakika, Aşık Veysek Parkına 10 dakika, İzmir-Çanakkale Çevre Yoluna 8 dakika, Bornova Merkeze 8 dakika, Forum Bornova’ya 10 dakika, Bölgedeki okullara 2 dakika ve Bornova Kültür Merkezine 10 dakika’lık mesafededir.

• BÖLGE: Bölge son dönemde İzmir’in müstakil yaşama geçmek isteyenlerinin ciddi cazibe noktası haline gelmiştir.

3.YATIRIM POTANSİYELİ:

Bölgeye yapılan ve de yapılmaya devam eden villalar, apartmanın baktığı parkın arkasına yapılan özel okul inşaatı ve bölgedeki genel gelişim dairenin yatırımcısına artan ivme ile değer kazandıracaktır.

Yeni yapılan kent hastanesi ve de etrafına yapılan konut projeleriyle birlikte mahalle merkezi bir konuma gelmekle birlikte hastane çalışanlarının da ilgisini çekmeye başlamıştır. Bu sebeple yapılan villalar ve de satışa çıkan konutlar hızlı bir şekilde satılmakta da ya da kiralanmaktadır.

Atatürk Mahallesi'nin güvenli ve huzurlu bir çevre sunması, özellikle aileler için tercih sebebi olurken ve bu da konutların değerine değer katmaktadır.

Daire 130 m2’lik kullanım alanı ile de sakinine geniş ve de kullanışlı bir yaşam imkanı sağlamaktadır. 3 cephesinde de ayrı ayrı ve de güzel manzaralarının olması, önünün kapanmayacak olması artı değerler olarak göze çarpmaktadır. Dairenin bulunduğu konuma kısa yürüme mesafesiyle ulaşım sağlayabileceğiniz farklı branşlardan okullar bulunmaktadır. Aynı şekilde de sağlık ocağı da yine yürüme mesafesindedir.

Bornova Atatürk Mahallesi, sunduğu tüm bu avantajlar sayesinde yatırım amaçlı konut alımı için uygun bir bölgedir. Hem kısa vadede kira geliri elde etmek isteyenler hem de uzun vadede mülk değerinin artmasını bekleyen yatırımcılar için çekici fırsatlar sunmaktadır.

4.ÇALIŞMA USULÜMÜZ:

• REMAX MODEL Gayrimenkul Danışmanı bu portföyün pazarlamasında, 30442 sayılı Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği 15. Maddesi uyarınca tek yetkili kişidir, ilgilenen müşterilere sadece Taşınmaz Gösterme Belgesi imzalatılmak suretiyle gösterim yapılabilir.

• Osman Tezelli’nin Ticareti Yetki Belge Numarası: YTB:3501217-061. Mesleki Yeterlilik Belge Numarası: YB0276/17UY0333-5/2151

• 5.6.2018 tarihli ve 14.10.2020 güncelleme tarihli ve 30442 sayılı Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği gereği yürürlüğe giriş tarihi 15.10.2020 tarihinden itibaren, hizmet alacağınız ofisin yetki belgesi, danışmanın mesleki yeterlilik belgesi olduğunu görmenizi, istemenizi, Ticaret Bakanlığının Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi’ne giriş yaparak hizmet alacağınız emlak danışmanının ve işletmenin yetki belgesini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz.

• Siz de mülkünüzün bu kalitede pazarlanmasını istiyorsanız lütfen arayınız.

3,800,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15295546
İlan Oluşturma Tarihi: 05 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 120 m²
Brüt Metrekare: 130 m²
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 5-10
Bulunduğu Kat: 6.Kat
Binanın Kat Sayısı: 7
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
REMAX MODEL
Osman TEZELLİ
Whatsapp: 5322074541

Site İçinde Satılık Evler