Batışehir A2 Blokta 19 Kat Fırsat Satılık 3 5+1 Boş

 LOKASYON

 Atatürk Hava Limanına 10 dk , Maslak Bölgesine 10 dk. mesafede , Doğan medya center karşısında; 3.Köprü Bağlantı yolu ve yeni hava limanı projelerinin Şehre bağlandığı tek kesişme noktasıdır, mevcut Metro İstoç istasyonunun ve yeni açılacak olan Kabataş-Mahmutbey Metro hattına 5 dk ‘lık  yürüme mesafesindedir.

GÜVENLİK

7/ 24  Profesyonel Güvenlik , CCTV Kamera sistemi ,  Kartlı Geçiş Sistemi ,Kapalı Otopark Sizlerin, vaat ettiği yüksek kalite ve yaşam standartlarını aldığı bir çok Uluslar arası ödülle de kanıtlayan BATIŞEHİR ‘de ÇİZGİ GAYRİMENKUL  garantisi ile yaşamaya davet ediyoruz.


BİNA VE DAİRE İÇİ ÖZELLİKLER

Franke marka 4’lü ankastre set , Kale marka mutfak dolapları ,Tepe home marka daire kapıları, Hyundai marka asansörler ve kullanılan diğer tüm ürünler yüksek kalite standartlarında ,Uluslar arası alanda kabul görmüş Markalardır tüm daireler sahip olduğu 2,93 m net tavan yüksekliği ile ferah iç mekanlara sahiptir.


SOSYAL ALANLAR

Projede teslimi ile birlikte yaşama geçen açık ve kapalı havuzlar, peyzaj alanları, fitness center, kafe –restoran ve Market alanı vardır tüm etaplarda yaşam başlamasıyla birlikte toplam 100.000 m2 ortak ve yeşil alan, futbol sahası, tenis ve basketbol oyun alanları, hobi bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları da hizmete girmiştir.

PROJE GENEL

2013-2014 Eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan Doğa Koleji Oxford Quality  kolej, tüm ihtiyaçlarınızı ve bir çok ünlü markayı bir arada bulabileceğiniz 121 dükkandan oluşan Alışveriş caddesi ve meydanı, nitelikli ofis binaları, SHERATON ve RADİSSON otelleri, iddaalı rezidans bloğu,   spa, fitness ve güzelik merkezlerini bir arada sunan BATI CLUB, sosyal tesisleri ile yüksek standartlarda konut alanları ile 7 farklı fonksiyonu bir arada barındıran BATIŞEHİR projesi sizlere hayat şartlarının bize her geçen gün biraz daha zorladığı İstanbul da herşeyin yanı başınızda bulabileceğiniz tam bir şehir sunuyor.


DETAYLI BİLGİ VE SUNUM İÇİN ;

REMAX OLUŞUM GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş

TEK YETKİLİ GAYRİMENKUL OFİSİYİZ

DİVAN AT GPLUS RESİDANCE, NUROLPARK GÜNEŞLİ, GYOO İNSPİRED BY STARCK

RE/MAX OLUŞUM

SELMAN ÇELİK

0537 915 1151

8,670,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15709578
İlan Oluşturma Tarihi: 16 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Residence
Net Metrekare: 150 m²
Brüt Metrekare: 177 m²
Oda Sayısı: 3.5+1
Binanın Yaşı: 5-10
Bulunduğu Kat: 19.Kat
Binanın Kat Sayısı: 23
Isıtma Tipi: Merkezi (Pay Ölçer)
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Evet
İpotek Durumu:
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
REMAX OLUŞUM
SELMAN ÇELİK
Whatsapp: 5379151151

Site İçinde Satılık Evler