Çanakkale Merkez Halileli Köyü Satılık Tarla


-Çanakkale ili merkeze bağlı Halileli köyünde 10.812 m2 kapalı su sistemi bulunan ve boydan boya kadastro yola cepheli dir plaja, köye ve anayola çok yakın konumdaki tarla niteliğindeki arazimiz satılıktır.

-Parselimizin hemen alt tarafından kadastral yol geçmektedir. Parselimiz manzara ve konum olarak beldenin en kıymetli köyündedir.  Marmara denizine yakınlığından dolayı bir fırsat arazisi olan parselimiz siz değerli yatırımcılarımız için kaçırılmayacak bir parseldir.

-Parselimize gelmeye çalıştığınızda Çanakkale-İzmir anayolundan ulaşımı kolayca sağlayabilirsiniz. Parselimiz ulaşım olarak fırsat arazi niteliğindedir.

-Parselimiz müstakil parseldir. Fiziksel olarak temiz durumda olan parselimizin köy hayatı yaşamak isteyenler için meyve ağaçları ekilebilir ya da yatırımlık olarak ticari anlamda kazanç elde edilebilir.

-İstenirse ruhsat gerektirmeyen thiny house evler ile şehrin stresinden uzaklaşıp yeni bir yaşam alanı oluşturulabilir. Parselimizin yakınından geçen elektrik trafo hatlarından istenirse elektrik çekilebilir. Alternatif olarak güneş enerjisi veya rüzgar gülünden istifade edilerek elektrik temini sağlanabilir.

-Köyümüz Marmara denizine ve Kazdağlarına yakın konumda olup oksijeni yüksek ve suyu bol bir köydür. Köyümüzün iç yolları il özel idare tarafından sıcak asfalt olmasından dolayı ulaşımı kolaydır.

-Parselimizin kuşuçuşu uzaklığı; Halileli köyüne 600 m, Kumkale köyüne 1,5 km, Kumkale Limanına 1,8 km, Çanakkale İzmir Anayoluna 3,3 km, Güzelyalıya 9 km, Bozcaadaya 22 km, Çanakkale iline 21 km, Ezine ilçesine 22 km ve 1915 Çanakkale köprüsüne 51 km mesafededir.

-Halileli köyü hakkında bilgi vermek gerekirse; Çanakkale ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köy, 1902 yılından beri aynı adı taşımaktadır. Köyde Marmara bölgesi ikliminin özelliklerini taşımaktadır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Köyde su şebekesi ve kanalizasyon hattı bulunmaktadır. Köydeki yaşayan halk genel olarak tarım ve hayvancılık olarak gelir elde etmektedir.

- Tüm bu artı özelliklere sahip parselimiz hem yatırım hem de yerleşim düşünen siz müşterilerimiz için kaçırılmayacak fırsat olup, yeni sahibine veya yatırımcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

4,700,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15670765
İlan Oluşturma Tarihi: 09 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024
Türü: Arsa
Kategorisi: Satılık
İmar Durumu: Tarla
Metrekare Birim Fiyatı: 435 TL/m²
Metrekare: 10812 m²
Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
Krediye Uygunluk: Bilinmiyor
Takas: Yok
Kat Karşılığı: Verilemez
Ada:
Pafta:
Parsel:
Kaks:
Gabari:
Bağlı Olduğu Belediye:
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
İpotek Durumu:
Arazi Durumu:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
Land Group Gayrimenkul
Özgül Okay
Whatsapp: 5426636209

Site İçinde Satılık Evler