Çankaya Gop Koza Sokak Koray 2 Sitesi Kiralık 3+1 165 M2 Full Yapılı Daire Asansörlü

KİRALIK DAİREMİZ; Ankara Çankaya Gaziosmanpaşa'nın En Prestijli ve Merkezi Yeri olan Uğur Mumcu Caddesi'ne 50 Metre Mesafede KOZA SOKAK'ta Yer Almaktadır. Dairemizin Bulunduğu Site Yine Bölgenin En Prestijli ve Tercih Edilen Sitesi Olan KORAY-2 SİTESİ'dir.

Dairemizin Bulunduğu Bina/Apartman; -2 Kot/Bodrum Kat + -1 Daire Katı + Yüksek Zemin Kat + 13 Kattan Oluşmaktadır. Binada 58 Daire Bulunmaktadır. Dairemiz 3. Katta Yeralmaktadır.

NOT: DAİREMİZ 6 AY ÖNCE KOMPLE TADİLAT GÖRMÜŞ OLUP DAİREMİZDEKİ TÜM BİRİMLER YENİLENMİŞ VE EN ÜST KALİTE MALZEMELERLE TEFRİŞ EDİLMİŞTİR.

Dairemiz; 3+1 Dizaynda olup Kapalı Kullanım Alanı Net 165,00 m2'dir. Brüt Kullanım Alanı ise 175,00 m2'dir.

Dairemizde; Geniş Giriş/Antre/Vestiyer Alanı, Kiler, Daire İçin Depo, Büyük Mutfak+Oturma Alanı (Balkon Dahil Edilmiş), Salon, Koridor, Genel Banyo/WC, Oda-1/Çocuk Odası, Oda-2/Genç Odası, Oda-2 Balkonu, Oda-3/Ebeveyn Yatak Odası/Suite, Ebeveyn Banyo/WC, Giyinme Bölümü, Balkon-2 (Salondan ve Ebeveyn Yatak Odasından Giriş Yapılabiliyor) Mevcuttur.

Dairemizdeki Birimlerin Net Kullanım Alanları; Geniş Giriş/Antre/Vestiyer Alanı (10,94 m2), Kiler (2,62 m2), Daire İçin Depo/Ardiye (3,22 m2), Büyük Mutfak+Oturma Alanı (Balkon Dahil Edilmiş (15,82 m2), Salon (42,74 m2), Koridor (12,34 m2), Genel Banyo/WC (4,98 m2), Oda-1/Çocuk Odası (11,62 m2), Oda-2/Genç Odası (14,98 m2), Oda-2 Balkonu/Kapalı Balkon (1,86 m2), Oda-3/Ebeveyn Yatak Odası/Suite (21,46 m2), Ebeveyn Banyo/WC (4,42 m2), Balkon-2 (Salondan ve Ebeveyn Yatak Odasından Giriş Yapılabiliyor 8,44 m2) Mevcuttur.

Dairemizin Tavan Yüksekliği 2,53 Metredir.

Ayrıca Dairemiz Bütün Cephelerden Güneş Almaktadır. Mutfak, Salon ve Ebeveyn Yatak Odası GüneyDoğu Cepheli, Diğer Odalar ise GüneyBatı Cephelidir.

Dairemiz Son Derece Yapılı, Bakımlı ve Kullanışlı Durumda Olup masraf Gerektirmemektedir. Bu Kapsamda; Girişte Vestiyer/Ayakkabılık, Amerikan Kapılar, Doğal Ahşap/Lamine Zemin Parkeleri, Islak Hacimler İçin Seramikler, Banyo/WC Donanımı (Dolap, Duşakabin, Vitrifiye Malzemeleri, Hilton Lavabo ve Dolaplar), Odalarda Dolaplar, Lambriler, Özel Aydınlatma Spotları, Çelik Kapı, Isıcamlı Balkon Mevcuttur.

Mutfak Donanımı: Mutfak Son Derece Kullanışlı ve Ergonomik Dizaynda Olup Mutfak Tezgahı Üzerinde Doğalgazlı Setüstü Ocak, Davlumbaz, Mutfak Dolapları, Fırın ve Aydınlatma Armatürleri Eksiksiz Olarak Verilmektedir.

Tüm Doğramalar ve Çerçeveler Isıcamlı PVC ve Çift Pozisyonlu (Was is Das) Açılıp Kapanabilen Özelliktedir.

Isınma Sistemi; Doğalgazlı, Kalorifer Petekli ve Merkezi Isınma Sistemlidir.

NOT: Dairemizde Halen Mülk Sahibi Oturmaktadır. Eşyalar Toplanmaya Başlamıştır. Kiralama İşlemini Müteakiben 15-30 Gün İçinde Taşınmış Olacaktır.

Binada; JENERATÖR, 2 Adet ASANSÖR, Isı Yalıtımı/Mantolama, Blok Girişinde Güvenlik Bankosu/Resepsiyon, Su Deposu, Hidrofor, Kamera Sistemi, İnterkom Sistemi, Ortak Kullanımlı Depo Alanı ve Ortak Kullanımlı Bahçe Alanı Mevcuttur. Bina Görevlisi de Hizmet Vermektedir ve Binada İkamet Etmektedir. İlaveten Tenis Kortu, Bariyerli Açık Otopark, Bahçe ve Otopark Aydınlatması, Bahçe Duvarları, Jiletli Tel Eksiksiz Olarak Mevcuttur.

Site Sakinleri Son Derece Prestijli ve Sosyal Statüsü Yüksek Meslek Mensuplarıdır. Çok Sayıda Elçilik-Konsolosluk Mensubu İkamet Etmektedir.

Dairemiz İSKAN'lı ve KAT MÜLKİYET TAPULU'dur.

Aidat 1.500 TL/AY'dır.

Binamız 42 Yaşındadır.

Ulaşım Olarak Çok Merkezi Konumdadır. Uğur Mumcu Caddesi'ne 50 Metre Mesafede Olup Cadde Üzerinde Belediye Toplu Taşına ve Cadde Üstünde Belediye Toplu Taşıma Otobüs Durağı ve Minibüs/Dolmuş Durağı Mevcuttur.

Son Derece Elit ve Prestij Bir Lokasyonda Olup Aynı Sokakta Çok Sayıda Büyükelçilik ile Komşudur.

Lokasyon Olarak; Sağlık Merkezleri, Eğitim Kurumları, Kültür Merkezleri, Spor Merkezleri, Alışveriş Merkezleri, Cafe ve Restaurant'lara, Eczane, Bankalar, Okullar (Hemen Bitişiğinde Anadolu Lisesi ve Ortaöğretim & İlköğretim Kurumu Bulunmaktadır) vb Çok Yakın Konumdadır.

NOT: Mülk Sahibi Tarafından 2 Kira Bedeli Depozito, Memur Kefil ve Tahliye Taahhütnamesi Talep Edilmektedir. Dairemiz; Bu Şartları Sağlayan Öğrenciye ve Bekara da Kiraya Verilecektir.

İlan Çalışmaları, Açıklamalar, Video ve Fotoğraflar Bilen KAYA'nın Özgün Çalışmaları Olup İzinsiz Alıntı Yapılamaz.

Detay Bilgi Almak ve Yer Görmek için Lütfen By BiLEN'i 1 Gün Öncesinden Arayınız.

Saygılarımızla,

Bilen KAYA

Broker, Uluslararası Lüks Konut ve Yatırım Uzmanı

MYK5 Seviye Yeterlilik Belgeli Gayrimenkul Danışmanı

0542 231 68 12

45,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15312224
İlan Oluşturma Tarihi: 08 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Kiralık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 165 M2
Brüt Metrekare: 175 M2
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 16-20
Bulunduğu Kat: Kot 3 (-3).Kat
Binanın Kat Sayısı: 13
Isıtma Tipi: Merkezi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Yapı Durumu: İkinci El
Yapı Tipi: Betonarme
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Depozito:
Site İçerisinde: Evet
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 2
Balkon Tipi: Açık Balkon, Kapalı Balkon
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 2
WC Metrekare:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Hayır
İlan Tarihi:
Redstone Artı
BİLEN KAYA
Whatsapp: 5422316812

Site İçinde Satılık Evler