Çatalca Kabakça'da Villaların Içinde Satılık 214 M2 Arsa

ÇATALCA KABAKÇA MAHALLESİ 251 ADA 5 PARSELDE MAHALLE İÇİ KONUMDA TÜM ALT YAPISI MEVCUT SATILIK 214 METRE ARSA.ARSAMIZ MERKEZİ LOKASYONDA OLUP VİLLALARA KOMŞU KONUMDADIR

TÜM PORTFÖYÜMÜZ KENDİ YERLERİMİZ OLUP KOMİSYON ÜCRETİ YOKTUR

Çatalca’da yatırım yapan kazançlı çıkacaktır

3. Köprünün bağlantı yollarının Çatalca sınırları içinden geçmesi Çatalca’ya ulaşımın kolaylığı sağlayacak. Halkalı Gümrüğünün Çatalca’ya taşınması ve Kiptaş konutlarının Çatalca’ya yapılması her geçen gün Çatalca ilçesinin değerini artırıyor. Bunların yanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz günlerde Çatalca’ya metro sözü verdi. Yakın zamanda Çatalca’ya metro da gelecek. Çanakkale’ye yapılan köprünün bağlantı yolu yine Çatalca’dan geçecek. Komşu ilçemiz olan ve Çatalca’nın hemen yanı başında olan Arnavutköy’e yapılan projeler nedeniyle emlak sektöründe büyük bir artış yaşanıyor. Yeni havaalanı, Kanal İstanbul, modern Yenişehir, Kuzey Marmara otobanı gibi projelerin yapılması Çatalca’ya olan ilginin her geçen gün artmasına neden oluyor. Dünyanın konuştuğu 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul’un Çatalca’ya yakın olması Çatalca’nın önemini bir kat daha artıyor. İstanbul’un betonlaşması insanları yeşile hasret bırakıyor. Bu anlamda Çatalca İstanbul’un incilerinden olmaya aday. Çünkü Çatalca İstanbul’un trafiğinden ve yoğunluğundan bunalan vatandaşların yeşil ile iç içe yaşayabilecekleri bir ilçe. Ormanıyla, piknik alanlarıyla, deniziyle stres atabilecekleri bir yer. Çatalca’da yatırım yapan birkaç yıla kazançlı çıkacaktır” dedi.

İstanbul Çatalca’ya doğru kaymaktadır

İstanbul’un Çatalca bölgesine doğru kaydığı “Projelerin yanı sıra Anadolu’dan devamlı göç alan İstanbul artık içinden çıkılmaz bir hal aldığı ve bu nedenle İstanbul Çatalca’ya doğru kaydığını görmekteyiz . Çatalca’da boş arazi çok fazla ve yerleşim alanı azdır. Bu da nüfus bakımından birçok ülkenin üzerinde olan İstanbul’un Çatalca’ya doğru kaymasına neden olmaktadır. Çatalca çok yakın bir zamanda İstanbul’un en gözde ilçelerinden birisi haline gelecektir.

YİĞİT EMLAK

1,750,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 14114305
İlan Oluşturma Tarihi: 17 Ekim 2023
İlan Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2024
Türü: Arsa
Kategorisi: Satılık
İmar Durumu: Tarla
Metrekare Birim Fiyatı: 7710 TL/M2
Metrekare: 214 M2
Tapu Durumu: Hisseli Tapu
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun Değil
Takas: Yok
Kat Karşılığı: Verilemez
Ada: 251
Pafta:
Parsel: 5
Kaks: Belirtilmemiş
Gabari: Belirtilmemiş
Bağlı Olduğu Belediye: ÇATALCA
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
İpotek Durumu: Yok
Arazi Durumu: Boş
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Hayır
İlan Tarihi:
YİĞİT EMLAK
YİĞİT KAYA
Whatsapp: 5356771875

Site İçinde Satılık Evler