Çatalca Oklalı'da Otoban Üzeri Mükemmel Konumda Satılık Arazi

AHMET SEZER’DEN ÇATALCA OKLALI’DA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT !


Çatalca İlçesi Oklalı Mahallesi

Oklalı Örcünlü veya Oklalı Kestanelik arasındaki otoban yolu üzerinde

Satılık 3.568 m2 arazi

Otobana 56 metre cepheli

Tarla Vasfında

Tek kişiye ait müstakil parsel

Yatırım için kaçırılmayacak fırsat


Oklalı mahalle sınırları içinde bulunan, Oklalı Örçünlü / Oklalı Kestanelik arasındaki otoban üzerindeki arazi, uygun fiyata satılıktır. Yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır. Arazinin yerini bulmak ve incelemek isteyenler için ada ve parsel bilgileri paylaşılmıştır. Ada:104 parsel:23. (Örcünlü istikametinden Oklalı’ya hareketle sağda kalan petrol ofisi istasyonunun karşı çaprazındadır). Can Evler Villa’larının yan tarafında kalmaktadır.


4.768 metrekare olan arsanın 1.200 metrekaresi karayolları tarafından alınmıştır. Dolayısıyla satılık arsa kesinlikle hisseli değildir, tek kişiye ait müstakil tapuya sahiptir.


Güzel bir konumda bulunan satılık arazi, bölge itibariyle düz bir alandan oluşmaktadır ve herhangi bir engebesi söz konusu değildir.


Otobanın sağ kısmı, arazi bakımından yüksekte, sol kısmı alçakta kalmaktadır. Otobanın sol kısmında bulunan bu satılık arazinin, ileriye dönük arsaya dönüşmesi durumunda daha fazla kat sayısına sahip olabileceği unutulmamalıdır. Dolayısıyla bu arazinin getirisi yüksek olacaktır. Zaten halihazırda büyük firmalar, otobanın sol kenarında konuşlanmış, lojistik merkezlerini, depo ve antrepolarını oluşturarak yatırımlarına devam etmektedirler.


SON YILLARIN EN İYİ YATIRIM ARACI ARSA VE TARLADIR

Arazinin Oklalı mahallesine 500 metre mesafesi, Kestanelik mahallesine 300 metre mesafesi bulunmaktadır. Her iki mahalleye birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir.


Arazinin satışında tek yetkili Ahmet Sezer’dir (0533 590 30 30). Bilgi almak, görmek ve satın almak isterseniz lütfen arayınız.


* İstanbul'un 17 ilçesinde 100'lerce satış ve kiralama gerçekleştiren bir gayrimenkul uzmanı olarak, gayrimenkulünüzün ücretsiz fiyat değerlemesini yapıyorum. Etkili pazarlama kalitesiyle satıcıya ve alıcıya doğru fiyat garantisi veriyorum. Remax'taki internet sayfamda gayrimenkullerini sonuçlandırdığım 100'lerce memnun müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz.

21,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15251261
İlan Oluşturma Tarihi: 28 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2024
Türü: Arsa
Kategorisi: Satılık
İmar Durumu: Tarla
Metrekare Birim Fiyatı: 5886 TL/m²
Metrekare: 3568 m²
Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun Değil
Takas: Yok
Kat Karşılığı: Verilemez
Ada: 104
Pafta:
Parsel: 23
Kaks:
Gabari:
Bağlı Olduğu Belediye: Çatalca
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
İpotek Durumu: Yok
Arazi Durumu: Boş
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Hayır
İlan Tarihi:
REMAX ANALİZ
AHMET SEZER
Whatsapp: 5335903030

Site İçinde Satılık Evler