Döşemealtı Toki'de Arakat Bakımlı Full Eşyalı 2+1 Daire

Döşemealtı Çıplaklı Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları'nda bulunan bu satılık daire, konforlu yaşamınız için ideal bir seçenek sunuyor. 1. katında bulunan daire güney-kuzey cepheye sahip olup, gün boyu doğal aydınlatma ve havalandırmaya olanak tanır. Full eşyalı olması ise size taşınma derdinden kurtaracak, hemen yaşamaya başlayabileceğiniz bir ortam sunuyor. Ayrıyeten blok içerisinde 7/24 kamera uygulaması güvenilirlik seviyesini arttırmaktadır.

Dairenin en büyük avantajlarından biri geniş balkonudur. Burada keyifli zaman geçirebilir, dışarıyı seyretmekten ve ferah havada dinlenmekten büyük mutluluk duyabilirsiniz. Açık otopark olanağı da günün her saati rahatlıkla aracınızı park edebilmenizi sağlıyor, güvenli ve düzenli bir yaşam sunuyor.

TOKİ Konutları, modern mimarisi ve sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Yürüme mesafesinde marketler, okullar ve parklar gibi pek çok yaşam ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz imkanlar bulunuyor. Ayrıca, mahalle sakinleri arasında oluşan samimi ve güvenli ortam da burada yaşamanın ayrıcalıklarından biridir.

Eğer siz de huzurlu bir yaşam arıyorsanız ve bu özellikler sizi cezbettiyse, bu daire tam size göre olabilir. Detaylı bilgi ve görüşme için lütfen bizimle iletişime geçin. Size bu evi gezdirip, daha fazla bilgi sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Not: Yatırım olarak değerlendirildiği taktide amortisman süresi 175 aydır ve 200 ay altında kalan amortisman süresi kelepir daire anlamına gelmektedir. Detaylı bilgi ve sunum için lütfen iletişime geçin.

2,750,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15621377
İlan Oluşturma Tarihi: 01 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 87 m²
Brüt Metrekare: 100 m²
Oda Sayısı: 2+1
Binanın Yaşı: 16-20
Bulunduğu Kat: 1.Kat
Binanın Kat Sayısı: 9
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Evet
İpotek Durumu:
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Var
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
GOOD INVEST TODAY GAYRİMENKUL
Hakan Keten
Whatsapp: 5350545126

Site İçinde Satılık Evler