Faralya'da 4 Odalı Deniz Manzaralı Lüks Yeni Villa

ANGEL HOMES İNŞASI OLAN

FARALYA'DA SATILIK 4 YATAK ODALI SIFIR VİLLA

Angel Homes'tan Faralya'da satılık 4 yatak odalı bu lüks villayı

gururla sunmaktayız.


Faralya bölgesi dünyaca tanınmış olan kelebekler vadisi, kabak koyu bölgesinde bulunmaktadır. Doğa içinde kapanmayan deniz manzarasına sahip villamız hem yatırım hem tatil evi için kaçırılmayacak bir seçenektir.

Faralya, Fethiye'den sahil yolu üzerinde 35 dakikalık sürüş mesafesinde yer alan muhteşem bir köydür. Bölge doğayla iç içedir ve Ovacık'tan Antalya'ya kadar uzanan ünlü Likya Yolu yürüyüş rotası üzerindedir. Faralya huzurludur ve Akdeniz'in turkuaz suları üzerinde güzel deniz manzarasına sahiptir.

Emsallerinin aksine harika bir fiyata sunulmuş olup tamamiyle legal olarak inşaa edilmiştir.

Faralya'daki bu yepyeni deniz manzaralı Villa, 500 m2'lik arsa üzerinde 280 m2'lik iç kullanımı olan ve baştan sona kaliteli armatürler ve donanımlar kullanılarak çok yüksek standartlarda inşa edilmiştir. 4 yatak odası, 4 banyosu, misafir WC'si ve modern mutfağı bulunan geniş bir yaşam ve eğlence alanı bulunan tripleks villadır. Ayrıca tatilinize keyif katacak jakuzi ve sauna da bulunmaktadır.

VİLLA DİZAYNI

ZEMİN KAT

Villaya bu kattan girilmektedir. Burada açık plan modern mutfak, salon/oturma odası ve bir misafir tuvaleti bulunmaktadır. Geniş zevkinize göre dizayn edebileceğiniz geniş salon/oturma alanı harika bir deniz manzarasına sahiptir. Salonun kapıları Faralya'nın muhteşem doğa e deniz manzarına sahip havuzla ahenk içinde olan terasa açılmaktadır. İnfinity/ Sonsuzluk havuzu olarak tarif edilen kesintisiz manzaraya sahiptir.

BİRİNCİ KAT

Bu katta sauna ve iki geniş ebeveyn banyolu yatak odası ve sauna bulunmaktadır.Ana yatak odasından birinde jakuzi/küvet bulunmaktadır. Her iki yatak odası kesintisiz deniz manzaralı balkona sahiptir.

İKİNCİ KAT

Bu katta 2 tane ebeveyn banyolu yatak odası bulunmaktadır. İki yatak odasının ortak terası bulunup panoramik deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

İç özellikler:

  • Modern yeni mutfak
  • Ebeveyn banyosu
  • Balkon
  • Teras
  • Sauna
  • Jakuzi
  • İnverter(sıcak/soğuk) klima altyapısı
  • Yerden ısıtma altyapısı

Dış özellikler:


  • Doğa ve dağ manzarası
  • Kapanmayan deniz manzarası
  • Müstakil bahçe
  • Müstakil infinity/sonsuzluk havuzu
  • Barbekü alanı

Fethiye Faralya'da bulunan bu Tripleks villa;Faralya'da yer alan bu müstakil villamızda, kapınızdan dışarı adımınızı atar atmaz doğa ve şehir yaşamının mükemmel uyumunu hissedeceksiniz.Fethiye ölüdeniz’e yaklaşık 3km uzaklıkta olup Fethiye’nin tabiat harikası olan Kelebekler vadisi,kıdrak gibi sayısız koya ulaşım olarak kısa mesafededir.

FETHİYE’DE YATIRIM HAKKINDA

Fethiye Ölüdeniz senelerdir bir çok turiste ev sahipliği yapmıştır.Faralya, bu bölgenin en tercih edilen yeri haline gelmiştir.Ayrıca bu bölgede yıl boyu yaşamayı tercih eden turistler ve yerliler vardır.Bölgede talepler ve doğa manzarası yaşam tarzı nedeniyle yüksek kira getirileri elde edilmektedir ve her geçen gün değerlenmektedir.Tercihe göre yıllık/sezonluk/haftalık kiralama bu bölgede popülerdir.Bu sebeple hem yazlık olarak hem de yatırım/ek gelir olarak elde edebilirsiniz.

NOT:DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN İLETİŞİM ANGEL HOMES

ANGEL HOMES HAKKINDA

ANGEL HOMES olarak, 2004 yılından beri müşterilerimize yardımcı olmaktayız.Angel Homes'un bugün olduğumuz başarılı işletme haline gelmesine yardımcı oldukları için müşterilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Angel Homes, Fethiye'de satın alma, satma, kiralama ve inşa etme konusunda sade, samimi ve profesyonel bir yaklaşım sunuyor.

Yalnızca müşterilerimizi dinleyerek ve ihtiyaçlarını anlayarak dürüst ve güvenilir bir hizmet sunabileceğimize inanıyoruz.

33,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15551889
İlan Oluşturma Tarihi: 22 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 280 m²
Brüt Metrekare: 500 m²
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Yerden Isıtma
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu: Sıfır
Yapı Tipi:
Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
İpotek Durumu: Yok
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 4
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 3
Balkon Tipi: Açık Balkon, Açık Teras
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 5
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Evet
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Angel Homes
Emin Togluk
Whatsapp: 5445506470

Site İçinde Satılık Evler