Hisar Mah 5+2 Satılık Müstakil Havuzlu Villa

Hisar Mahallesi'nin en güzel köşesinde yer alan, modern tasarımı ve geniş yaşam alanlarıyla dikkat çeken, bu muhteşem villa, 5+2 odalı geniş yaşam alanları ile siz ve ailenizin rahatça konumlanabileceği bir yuva.

*Bağımsız bir villa olarak tasarlanan bu ev, size ve sevdiklerinize özel ve huzurlu bir yaşam alanı sunma vaadiyle öne çıkıyor ve hayallerinizi süsleyecek bu havuzlu villayı tanıtmak istiyorum.

5+2 dubleks havuzlu villa, dört katlı yapısıyla, her katında farklı bir konfor sunarak, ailenizle birlikte keyifle yaşayabileceğiniz mükemmel bir ortam sağlıyor.

*Giriş katında, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz geniş bir salon bulunuyor. Bu salona entegre edilmiş *açık mutfak* ise hem modern bir görünüm sunuyor hem de yemek hazırlığı sırasında bile sosyal olabilmenizi sağlıyor.

*İkinci katta, aile bireyleriniz için ideal olan *üç adet oda* mevcut. Odalardan biri *ebeveyn banyolu* ve kendi özel balkonuna sahip. Diğer odalar ise aydınlık ve ferah bir ortam sunarak, yaşam konforunuzu en üst düzeye çıkarıyor.

*Üçüncü katta, villa sahiplerine ayrıcalıklı bir deneyim sunan *terasa sahip geniş bir oda* bulunuyor. Bu oda, özellikle günün yorgunluğunu atmak ya da güne güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için mükemmel bir alan sunuyor. Ayrıca, bu katta yer alan diğer oda da teras manzarasının keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Bu katın bir diğer önemli özelliği ise *kendine ait WC ve banyo* ile ekstra bir konfor sunması.

*Bodrum katında, yine *geniş bir oda* yer almakta. Bu kat, misafir odası, oyun odası, spor odası ya da çalışma odası gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilecek çok yönlü bir alan sunuyor. Bodrum katındaki bu odanın da *kendine ait bir WC banyosu ve geniş hobi bakçesi* bulunmakta, böylece konfor ve keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Villanın *önünde yer alan geniş bahçe ve havuzu*, açık havada vakit geçirmek, çocuklarınızın güvenle oyun oynayabileceği, yüzebileceği bir alan yaratmak ya da hobilerinize yer açmak için mükemmel bir ortam sunuyor.

Hisar Mahallesi'nde yer alan bu villa, hem konforlu hem de lüks bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir tercih. Bu geniş ve ferah havuzlu villa, size ve ailenize huzurlu bir yaşam sunmak için tasarlandı.

NOT: Tapu arsa vasfındadır. İskan ve tüm evrakları mevcuttur. Tapu devrinde alıcıya kat mülkiyet tapu vasfında teslim edilecektir.

Sizleri bu özel villayı yakından görmek ve bu ayrıcalıklı yaşamın bir parçası olma fırsatını kaçırmamak için davet ediyoruz.

İlan Özellikleri

12,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15732389
İlan Oluşturma Tarihi: 20 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Müstakil Ev
Net Metrekare: 60 m²
Brüt Metrekare: 196 m²
Oda Sayısı: 5+2
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Binanın Kat Sayısı: 4
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 5
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Remax Zeytin
Filiz Korkmaz
Whatsapp: 5325167062

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler