Imarlı Ifrazlı Projeleri Hazır Arsalar 590 M2 Ve 650 M2 Brüt

SAKARYA AKYAZI BEDİLKAZANCI MAHALLESİNDE YEMYEŞİL DOĞA İÇERİSİNDE İSTANBULA 1.5 SAAT UZAKLIKTA ANADOLU OTOYOLUNA 2 DK KUZEY MARMARA OTOYOL BAĞLANTISINA İSE 4 KM UZAKLIKTA OLUP ULAŞIM SORUNU YOKTUR.

ALT YAPISAL OLARAK DOĞALGAZ HARİÇ ELEKTRİK SU VE İNTERNET MEVCUTTUR. DOĞALGAZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL MAHALLEMİZDE OLACAK OLUP ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.

LANSMANA ÖZEL FİYAT AVANTAJINDAN YARARLANMAK İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ.

RE/MAX GÜVENCESİYLE.


KAT İRTİFAK TAPUSU NEDİR?

İlgili meskene ait tüm proje onayları yapılmış, ilgili belediyeden inşaat ruhsatı alınmış ve blok numaraları belli olan, yapılacak binanın kat planları, konumu, bahçesi netleştirilmiş, yapım aşamasında olan meskenlere verilen tapu cinsidir. Siz evinizi projeye uygun olarak inşa ettikten sonra bu tapuyu KAT MÜLKİYET tapusuna çevirebilirsiniz.

MEVCUT PROJEDE DEĞİŞİKLİK YAPABİLİR MİYİM?

Evet yapabilirsiniz. Mevcut proje belediye ve tapu tarafından onaylanmış projedir. Eğer kendi evinizi inşa ederken değişiklik yapmak isterseniz, mimari ve tesisat projelerinin tekrar çizilmesi gerekir. Birlikte çalıştığımız proje ofisi ile görüşerek küçük bir masrafla proje değişikliği yapabilirsiniz.

İNŞAAT RUHSATI NE KADAR SÜRE GEÇERLİDİR?

İnşaat ruhsatı geçerlilik süresi 5 yıldır. 5 yıl sonunda evinizi yapmazsanız ruhsat iptal olur. Ancak küçük bir harç yatırarak ruhsatınızı yenileyebilirsiniz. Tüm projeyi tekrar yapmanız gerekmez.

EVİMİ NASIL YAPABİLİRİM? BU KONUDA NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM?

Arsayı aldıktan sonra evinizi yapmak isterseniz sizi beraber çalıştığımız müteahhitlere yönlendiriyoruz. Herhangi biri ile anlaşıp anahtar teslimi evinizi yaptırabilirsiniz.

ARSADA ELEKTRİK-SU VAR MI?

Elektrik ve su tesisatı projeleri ve harçları tarafımızdan yatırılmış olup bunlar için bir masraf yoktur. Elektrik ve su bağlatmak isterseniz öncelikle şantiye elektriği ve suyu alabilirsiniz. Evinizi yaptıktan sonra şahsınıza abonelik alabilirsiniz. Bu prosedür tüm yapılar için geçerlidir.

KAT İRTİFAK TAPUSUNUN HİSSELİ TAPUDAN FARKI NEDİR?

Hisseli tapuda, tüm arsa üzerinden paylı mülkiyet söz konusudur. Yani arsa fiziksel olarak hissedarlara pay edilmiş değildir. Yani sizin yeriniz arsanın neresinde belli değildir. Dolayısıyla arsanın bir köşesine kendiniz bir ev yapsanız o eve diğer hissedarlar da aynı oranda ortak olur. Bu da sorunlara sebep olur. Kat irtifak tapusunda ise o arsa üzerine bina projeleri çizilmiş, bahçeleri ayrılmış, herkesin kapı numaraları alınmış, evinizin brüt ve net alanları belirlenmiş şekilde hem belediye hem de tapuda tasdik edilmiş tapu cinsidir. Yani sizin arsa yeriniz de, blok numaranız da her şey net ve bellidir. Diğer hissedarlar herhangi bir hak talebinde bulunamazlar. İstanbul’da bir çok ev hala kat irtifak tapusu ile alınıp satılmaktadır. Aşağıdaki tapu örneğinde olduğu gibi evinize ait blok numarası, daire numarası, evinizin net ve brüt alanları , arsa payı hepsi tapuda bellidir.

1,750,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15470797
İlan Oluşturma Tarihi: 10 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2024
Türü: Arsa
Kategorisi: Satılık
İmar Durumu: Konut İmarlı
Metrekare Birim Fiyatı: 2966 TL/m²
Metrekare: 590 m²
Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
Krediye Uygunluk: Bilinmiyor
Takas: Yok
Kat Karşılığı: Verilemez
Ada:
Pafta:
Parsel:
Kaks:
Gabari:
Bağlı Olduğu Belediye:
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
İpotek Durumu:
Arazi Durumu:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
REMAX MAVİ
Mustafa Aydın
Whatsapp: 5313894803

Site İçinde Satılık Evler