Kaş Kalkan'da Satılık Bungalov Villa Tesisi

Mükemmel Konum ve Doğal Atmosfer

Kaş Kalkan ilçesine 15 km uzaklıkta, yaklaşık 1000 metre rakımda bulunan 6700 m² alana kurulmuş tam kapasiteli bungalov villa tesisi satışa sunulmuştur. Yayla havasında, kafa dinlemelik bir tatil atmosferi sunan tesisimiz, önü kapanmayacak şekilde 3 tarafı ormanlık alanla çevrilidir ve hiçbir yapının yapılamayacağı bir konumda yer almaktadır.

Bungalov Villalar ve Özellikleri

Tesisimizde, her biri 80 m² büyüklüğünde asma tavanlı ve sedir ağacından yapılmış 3 adet bungalov ev bulunmaktadır. Her bungalovun önünde kendine ait havuzu ve verandası mevcuttur. Doğal malzemelerle inşa edilen bu villalar, misafirlerine huzurlu ve konforlu bir konaklama sunar.

Zengin Meyve Bahçesi

6700 m²'lik arsa içerisinde 50 adet çeşitli meyve ağacı, 50 adet ceviz ağacı ve 50 adet badem ağacı bulunmaktadır. Badem ağaçlarından yıllık 1 ton hasat elde edilmektedir. Meyve ağaçları aktif mevsiminde bolca ürün vermektedir.

Ulaşım ve Erişim Kolaylığı

Kalkan sahiline araçla 15-20 dakika mesafede bulunan tesisimiz, hem deniz hem de doğa tatili yapmak isteyenler için ideal bir konumda yer almaktadır. Arsa tek tapudur ve üzerinde hiçbir ipotek veya haciz gibi problem bulunmamaktadır.

İşletme ve Gelir Potansiyeli

İşletmemizin muhasebe kaydı yapılmış olup, turizm ile ilgili platformlarda (Hello Villa vs.) kayıtları bulunmaktadır. Villalar, sezonun yoğun olduğu dönemlerde günlük 4000-4500 TL arası kiraya verilmektedir ve bu süreç Eylül ayının sonlarına kadar devam etmektedir. İşletmemizde 2 adet 10 tonluk, toplamda 20 ton kapasiteli su deposu bulunmaktadır ve su ihtiyacı kuyudan karşılanmaktadır.

İletişim ve Detaylı Bilgi

Daha detaylı bilgi ve sorularınız için iletişime geçebilirsiniz. Bu eşsiz yatırım fırsatını kaçırmayın, huzur dolu bir tatil işletmesi sahibi olun.

30,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15344598
İlan Oluşturma Tarihi: 14 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024
Türü: Turistik Tesis
Kategorisi: Satılık
Tipi: Mocamp(Kamp yeri)
Kapalı Alan Metrekare: 280 M2
Açık Alan Metrekare: 6700 M2
Yatak Sayısı: 8
Yıldız Sayısı: Diğer
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Oda Sayısı:
Isıtma Tipi: Klimalı
Zemin Etüdü:
İskan Durumu:
Yapı Durumu: İkinci El
İpotek Durumu: Yok
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Takas: Yok
Site İçerisinde: Hayır
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
ALANYA EMLAK TAKİP
Ahmet Yüksel
Whatsapp: 5439580761

Site İçinde Satılık Evler