Marmaris Içmeler'de Şık Triplex Villa

DOĞANIN KALBINDE LÜKS VE KONFOR: MARMARİS İÇMELER'DE MUHTEŞEM TRİPLEX VİLLA

Mükemmel Konum: Marmaris'in içmeler bölgesinde, denize sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan bu 4+1 triplex daire, doğanın ve şehir hayatının mükemmel bir birleşimini sunuyor.

Geniş ve Ferah Tasarım: 240 m2 iç Kullanım alanı ile rahat bir yaşam sunarken ,Geniş bahçesi ve havuzuyla, doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda mola verebileceğiniz veranda bölümüne sahip ,

Panoramik Camlar ve Modern Tasarım: Mutfak tezgah bölümünde bulunan panoramik camlar, doğal ışığı içeriye davet ederken manzaranın keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca, mutfak kapısının havuza açılması, iç ve dış mekanları birleştirerek özel bir yaşam deneyimi sunuyor.

Şık ve Fonksiyonel Yaşam Alanları: Geniş oturma odası, misafirlerinizi ağırlamak veya ailenizle zaman geçirmek için mükemmel bir mekân sunuyor. Ayrıca, havuza açılan bu alan, yaz aylarında serinlemenizi sağlıyor ve yaşam alanınızı genişletiyor.

Lüks Detaylar: Ebeveyn banyosu,Giyinme Odası ile birlikte, manzaralı yatak odaları size konforlu ve özel bir yaşamı hediye ediyor. Her detayın özenle düşünüldüğü bu daire, lüks ve konforu bir araya getiriyor.

2. ve 3. Kat Planı

2.Kat:Ana Yatak odası ebeveyn banyolu ve giyinme odasına sahip olup geniş manzaralı balkonu ile güne başlarken iyi bir dinlenme alanı sunmakta ,

(2). yatak odası ise yine geniş ve kullanışlı olmakla birlikte içerisinde manzaralı bir balkon barındırmakta ,Aynı katta ortak kullanım için ayrıca banyo ve wc mevcuttur.

3.Kat: 2 Ayrı ferah yatak odasında oluşmaktadır ,Balkon ve ortak kullanım için ayrıca banyo wc alanı bulunmaktadır

Sosyal Alanlara Yakınlık: Şehir hayatının sunduğu imkânlarla birlikte, doğanın huzurunu yaşamanızı sağlayan bu daire, sosyal alanlara da yakınlığıyla dikkat çekiyor. Hem şehir hayatını hem de köy yaşamının huzurunu bir arada yaşayabileceğiniz bu özel yer, sizin için ideal bir yaşam alanı olabilir.

Havuz Başında Bahçe Oturma Alanı: Dairenin özel havuzuna sıfır konumlandırılmış geniş bahçe oturma alanı, keyifli vakit geçirmeniz için mükemmel bir mekân sunuyor. Burada ailenizle ve misafirlerinizle bir araya gelerek doğanın tadını çıkarabilir, dinlenebilir ve özel anlarınızı paylaşabilirsiniz. Havuz başındaki bu özel alan, yaşam kalitenizi arttıracak ve unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak.

Bu benzersiz Villanın sunduğu yaşam tarzını keşfetmek için sizleri bekliyoruz!

(Azda Olsa Pazarlık Payı Vardır )
Detaylar Ve Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşabilirsiniz

AHMET AYAR GAYRİMENKUL
Ali TÜRKER-0542 841 53 83

32,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15613293
İlan Oluşturma Tarihi: 31 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 240 m²
Brüt Metrekare: 260 m²
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 5-10
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Yerden Isıtma
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
AHMET AYAR REAL ESTATE
Ahmet Ayar
Whatsapp: 5364610876

Site İçinde Satılık Evler