Motto Ankara'da 7 Katta Doğukent Manzaralı Kiralık 1+1 Suit Daire



★ RADIKAL GAYRIMENKUL'DEN ★


* İlana konu olan taşınmazımız Ankara Mamakta Yukarı İmrahor ve Ege mahallesi ortasında Doğukent Bulvarı üzerinde bulunan 38 Katlı toplam 387 Daire den oluşan Tek Bloklu Motto Ankara Projesinin 7ci katında Bulvar Cephesinde bulunmaktadır.

Full Eşyaları ile tamamen yeni ve sıfır olan Suit Dairemiz 1+1 olup Net 54m2 kullanım alanına sahiptir.

1 Adet Çift Kişilik Yatak Odası takımlı, Ebeveyn Banyolu Yatak odası, L koltuk, TV ve Ünitesi olan Amerikan Mutfaklı Bulvar Manzaralı Salonu, 1 Adet misafir Banyo ve WC si ve Ankastre Setli Amerikan Mutfağı ile benzersiz ve özel bir Dairedir.

Dairemizin 1 Adet Bulvar ve İmrahor Manzarasına sahip, eşsiz manzarası sayesinde tüm gününüzü ve vaktinizi Yaz-Kış demeden sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz, dilerseniz de Manzaranın huzuruna kendinizi teslim edip tek başınıza kafanızı dinleyebileceğiniz Teras niteliğinde Balkonu mevcuttur.

Dairemiz içinde bulunan A dan Z ye tüm eşyalar sıfır olup, Avizeleri, Bar Sandalyeleri, 2 Adet Paspas gibi eksik eşyaları da tamamlanıp Kiracıya eksiksiz ve Sorunsuz bir şekilde teslim edilecektir.

Taşınmazımızın detaylı temizliğine kadar yapılmış olup, Yalnızca ihtiyaç duyduğunuz özel eşyalarınız ve Valizinizi alıp yaşamaya başlayacağınız kolaylığa sahiptir.

Dairemizin bulunduğu Binamız 1 yaşında Yeni ve Genç bir bina olup, Merkezi Pay Ölçer Cihazlı Isıtma sistemine sahip, Isı ve Ses Yalıtımlı, tamamı 1+1 ve 2+1 Dairelerden oluşan, 2 Araçlık Açık-Kapalı Otoparklı, 7/24 Güvenlik ve Kamera Sistemine sahip, 6 Adet Asansörlü, Basketbol-Futbol sahası gibi dış mekan alanları bulunan Ultra Lüks Yaşam Konforu ile oluşturulmuş Tek Bloklu huzurla ve güvenle uzun yıllar yaşayabileceğiniz özel bir sitedir. 

Kiracı olarak, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde ikamet edebilecek, Evimize ve eşyalarımıza kendi evi gibi bakıp kendi evi gibi davranacak Kiracı Adayları özel istek ve tercihimizdir.

Kendi özel Manzarası özel konumu özel bu taşınmazımız Konum olarak Doğukent Bulvarı Natayolu üzerinde olup İkea AVM ye, Nata Vega Outlet AVM ye, Anatolium Ankara AVM ye, Metro Markete, Yükselen Koleji Doğukente 5 dakikalık komşu yürüme mesafesindedir. 

Hemen yakınından geçen Toplu ulaşım araçları (342-301-304-303 Otobüsleri vs) sayesinde Mamak Devlet Hastanesi, Kızılay, Ulus, Tunalı, Sıhhıye, Elmadağ ve Tüm ana ihtiyaç arterlerine yakın ve yürüme mesafesindedir. 

Konum olarak Aile sağlık merkezlerine, çok çeşitli marketlere, ilk ve orta okullara, Liselere, çok çeşitli bankalara, çok çeşitli büyük ve küçük marketlere, eczanelere, hastanelere, kargo bayilerine, Kongre Merkezlerine, büyükelçiliklere, spor ve sağlık merkezlerine yakın ve yürüme mesafesinde merkezi ve eşsiz bir konuma sahiptir.

Taşınmazımız için Firmamız Tek Yetki Belgesine sahiptir.

Bu özel ve emsalsiz dairemizi ziyaret etmek ve detaylı bilgi almak için lütfen gün içerisinde tarafımızdan randevu alınız. 

Yetkili Gayrimenkul Firma Danışmanlarımızdan doğru sunum ve hizmeti alacağınızdan şüpheniz olmasın ..

Bu dairemizin tüm hakları

RADİKAL EMLAK

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞINA aittir.



RADIKAL GAYRİMENKUL OLARAK ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLMAK BİR ŞEREFTİR ...


RADIKAL EMLAK

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI

YETKİLİ GAYRİMENKUL DANIŞMANI

EROL YAĞMUR

0531 278 08 31

25,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15329653
İlan Oluşturma Tarihi: 12 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Kiralık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 54 M2
Brüt Metrekare: 60 M2
Oda Sayısı: 1+1
Binanın Yaşı: 1
Bulunduğu Kat: 7.Kat
Binanın Kat Sayısı: 38
Isıtma Tipi: Merkezi (Pay Ölçer)
Kullanım Durumu: Boş
Yapı Durumu: Sıfır
Yapı Tipi: Betonarme
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat: 2100 TL
Depozito:
Site İçerisinde: Hayır
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
Radikal Gayrimenkul
Erol Yağmur
Whatsapp: 5312780831

Site İçinde Satılık Evler