Naturalızed Vatandaşlığa Uygun Ikisi Dubleks 3 Ailelik Bina

ARNAVUTKÖY YAVUZ SELİM MAHALLESİ’ NDE KÜÇÜK İŞLETME OLARAK PANSİYON YAPMAYA UYGUN 127 m² ARSA ÜZERİNDE ZEMİN + 2 KATLI, BÜRÜT 390 m² / NET 350 m² KULLANIM ALANLI 2 YILLIK BİNA

Arnavutköy, Havalimanı ve Kanal Projesini bünyesinde barındıran ve hızla gelişmekte olan bölge konumundadır.

Bu bölgenin prestijli mahallelerinin, villalar ve havalimanına en yakın konumda, METROYA 800 METRE MESAFEDE olan, istendiği taktirde küçük butik bir pansiyona da dönüştürülebilecek durumdadır.

Zemin + 2 kat olan binanın zemin katı KAT TERS DUBLEKS OLUP, alttan da bahçeye çıkmaktadır. Bir ara kat ve 2. Kat ise dublekstir. (Dubleksin çatı katı, çıkmayla birlikte 170 m² dir.)


1.ve 2. katlar 2+1 daireler olup, Amerikan mutfak olarak kullanım kolaylığı ve rahatlığı söz konusudur. Pansiyon kullanımında mutfak ortak kullanımlı, salon da mutfaktan ayrılarak, biri tek, diğeri iki odalı kullanıma uygun durumuna getirilebilir.


Bina iki yıl önce kendileri de inşaatçı olan iki kardeş tarafından kendilerinin oturmaları için inşa etmişleridir. Bu nedenle de kaliteden hiçbir ödün vermeden, radye temel ve zeminkata kadar, C35 dökme beton, zeminden çatı katına kadar da beton kalitesini C 35 beton kullanılmıştır. Duvarlarda ise, bünyesindeki milyonlarca gözenek bulunan, yüksek ısı ve ses yalıtımını üst düzeyde sağlayan, yanmaz bir yapı malzemesi olan YTONG kullanılmıştır. Merdiven mermerleri, zemin döşemeleri, fayansalar özel olarak getirtilmiştir. Mutfak dolapları, tezgahlar, banyo dolap, duşakabin, fayanslar ve diğer tüm malzemelerde de kalitesi uzaktan bakmayla bile belli etmektedir.

Hiç istemeseler de satmayı gerektiren sebep, çocukların eğitimidir. Satıldığı taktirde de yine çocukların eğitimleri düşünülerek yıl sonunda (1 Temmuz) boş olarak teslim edeceklerdir.


Anlatılmaz, yaşanması gerekir…” denecek yeri görmeden de hayal edebildiyseniz, gördüğünüzde ise, “İşte burası.” diyebileceğiniz bir mekan.

Havalimanına giden ana yola 150 metre mesafede olup, ana yola çıkınca da hemen solda otobüs durağı bulunmaktadır. Duraktan İstanbul Havalimanı başta olmak üzere, İstanbul’ un her semtine kolaylıkla ulaşım mümkün olmaktadır. Metro 200 metre mesafede, her türlü alışveriş mekanları, restaurantlar, kafeler, Taşoluk Belediyesi, Taşoluk Muhtarlığı ve Aile Sağlık Merkezi, 500-700 metre mesafede bulunmaktadır. ŞOK, A 101 ise 200 metre mesafededir.


YATIRIMLIK ARSANIZ; YATIRIM İÇİN ARSA ARAYIŞINIZ MI VAR?

Dünya üzerinde TTK (Turizm, Ticari, Konut) arsanız mı var? Yatırımcılarımızdan biri veya birkaçının talep ettiği arsa, sizinki olabilir...

Dünya üzerinde TTK (Turizm, Ticari, Konut) arsasına ihtiyacınız mı var? Portföyümüzdeki (Çoğu ilanlarda yoktur.) arsalarımızdan biri mutlaka sizin içindir. (500 m² den, 72.000 m² ye kadar; İstanbul’ dan, Bodrum, Marmaris… e kadar…kentsel dönüşüm, kat karşılığı, satılık, kiralık…) Talep ettiğiniz arsa elimizde yoksa, Gayrimenkul ordumuzla en kısa zamanda arsanıza kavuşursunuz.

Dünya üzerinde, 26 ticari ve konut projelerimizden biri de belki sizin içindir. (Projeler Arası Satış Ofisi Yetkilisiyiz.)

Dünya Emlakları ve Emlak Projelerinin buluşma noktasının başlangıç noktası: “İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Dünyası - HEPSİ DÜNYA’ DAN ” olacaktır...

Yıl 365 gün 6 saat 7/24 arayabileceğiniz iletişim numaramız,

Tel: 0542 365 6 724 bir telefon kadar yakınız…

Ergin TAŞÇI

Göktürk İnfo Gayrimenkul

Arnavutköy Bölge Yetkilisi

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yönetimi

İnşaat Taahhüt Gayrimenkul ve Yatırım Dünyası - Hepsi Dünya’ dan

Emlak & Emlak Projeleri Satış Ofisi ve Yatırım Danışmanlığı

(Biri ABD/Miami, Diğeri ALMANYA / Berlin olmak üzere, diğerleri İstanbul Genelinde, toplamda 27 Yeni Proje Satış Ofisi Yetkilisi.)

ARNAVUTKÖY ADRES

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi

Fatih Caddesi NO: 530/1 Arnavutköy / İSTANBUL

MERKEZ ADRES

Symphony Houses, Göktürk Merkez Mahallesi

Göktürk Cad. Nehir Sokak, No: 33/4

Göktürk / İSTANBUL

NOT: 22 AĞUSTOS 2022 TARİHİNDE "FSM BELGELENDİRME HİZMETLERİ TİC. LMTD. ŞTİ" DEN SORUMLU EMLAK DANIŞMANI BELGEMİ (YB0157/17UY0333-5/00/7865) ALARAK EMLAK SEKTÖRÜNDEKİ HİZMETİM SIRASINDA DEVAM ETTİĞİM, "CERRAHPAŞA ÜNİVERSİTESİ EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ" BÖLÜMÜNDEN HAZİRAN 2023 TARİHİNDE MEZUN OLDUM. ANCAK DİPLAMAMIZ HENÜZ GELMEMİŞTİR. 06.01.2024

14,550,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15244424
İlan Oluşturma Tarihi: 27 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Bina
Net Metrekare: 380 m²
Brüt Metrekare: 390 m²
Oda Sayısı: 1 Oda
Binanın Yaşı: 2
Binanın Kat Sayısı: 5
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Kattaki Daire Sayısı:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
İnfo Gayrimenkul
Ergin Taşçı
Whatsapp: 5423656724

Site İçinde Satılık Evler