Nefes Kesen Doğa Manzarası Ve Modern Tasarımıyla Unutulmaz Bir Konaklama Vaat Ediyoruz

Dalaman'ın eşsiz doğasında, huzurlu ve lüks bir tatil deneyimi sunan Villa Bitirmiş1 ! Modern tasarımı ve nefes kesen doğa manzarasıyla unutulmaz bir konaklama vaat ediyoruz.

  • Bu villamız, 8 kişilik konaklama kapasitesine sahip olup, 3 yatak odası ve oturma odasıyla konforunuzu sağlamak için özenle tasarlanmıştır. İlk yatak odasında rahat bir çift kişilik yatak bulunurken, ikinci yatak odasında da bir çift kişilik yatak mevcuttur. Üçüncü yatak odasında ise 2 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Her odada temiz ve modern döşenmiş bir atmosfer sunulmuştur.
  • Yatak kapasitesi 6 kişilik olup, ayrıca, oturma odasında iki çekyat bulunmaktadır, böylece villa 8 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Rahat oturma alanı, dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek için mükemmel bir mekandır. Büyük pencerelerden gelen doğal ışık, villanın içine yayılan sıcak bir atmosfer sunar.

Villamızın dış mekanı da sizi büyüleyecek niteliktedir. Geniş bahçesinde özel bir barbekü alanı bulunmaktadır, böylece sevdiklerinizle keyifli mangal partileri düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, villanın havuzu, serinlemek ve güneşin tadını çıkarmak için mükemmel bir seçenektir. Havuzun etrafındaki şezlonglar, dinlenmek ve güneşlenmek için idealdir.

Bahçe mobilyaları ve salıncak da bulunan bahçemizde doğanın keyfini çıkarabilir, huzur dolu anlar yaşayabilirsiniz. Burada kuş cıvıltıları eşliğinde gün batımının tadını çıkarmayı istemeyecek kimseyi tanımıyoruz.

Dalaman'daki bu villamız, sakin bir tatil kaçamağı arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Doğanın kucağında, lüks ve konforlu bir konaklama deneyimi için bizi tercih edin ve unutulmaz anılarla dolu bir tatil geçirin.

Fiyat bilgilerimiz aylara ve günlere göre değişiklik gösterebilirmektedir. Detaylı bilgi için lütfen bizlerle iletişime geçin.

Deniz (Plaj): 8 km (yaklaşık 10 dakika)

Market: 1 km (yaklaşık 2 dakika)

Restaurant: 7 km (yaklaşık 9 dakika)

Hastane / Sağlık Merkezi: 7 km (yaklaşık 9 dakika)

Merkez: 7 km (yaklaşık 9 dakika)

Havaalanı: 6 km (yaklaşık 8 dakika)

Otogar: 6 km (yaklaşık 8 dakika)

8,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15167351
İlan Oluşturma Tarihi: 15 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Kiralık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 210 M2
Brüt Metrekare: 250 M2
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Boş
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Eşya Durumu:
Aidat:
Depozito:
Takas:
Site İçerisinde: Hayır
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Fiyat Durumu: Birim Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
EMLAK DALAMAN
Pınar Sıla Olkan
Whatsapp: 5320644598

Site İçinde Satılık Evler