Okyanus'dan Aktıp Hastanesi Yanında Satılık 275M Dükkan

BARTIN MERKEZDE AKTIP HASTANESİ YANINDA SATILIK 275 M² DÜKKAN

Bartın/Merkez Karaköy Mahallesinin girişinde bulunan villa site, apartmanlarla çevrili konseptin içerisinde 275m² satılık dükkanımızın; önünde işlek caddesi, Aktıp Hastanesi, Karaköy Aile Sağlık Merkezi, 5 adet eczane, fırınlar, kafelerle iş merkezlerinin içerisinde kalmaktadır. Size özel açık otoparkı bulunmaktadır.

Toplamda 275m² olan dükkanımız geniş odalara sahip olduğu için istediğiniz gibi depolama alanı yaratabilir ve stoklarınızı gözünüzün önünde tutabilirsiniz. 1 adet tuvaleti bulunan dükkanımızın 1 adet mutfağı, 1 adette ofisi bulunmaktadır. 50 m² dükkân önü kullanım alan ve ana cadde üzerinde işlek bir nokta olan dükkanımız sizleri bekliyor. 

Bartın merkez otobüs durakları yol güzergahı üzerindedir. 100 metre uzaklıkta ilkokulortaokul ve liseler bulunmaktadır. Aktıp Hastanesi, Sağlık Ocağı ve İl Özel İdaresine yakın konumdadır.

Güvenlik kameraları ve Alarm sistemleri ile ürünleriniz güvence altına alınmıştır. Şehrin göbeğindeki dükkanımız 7.500.000₺ den pazarlanıyor, pazarlıklara her zaman açığız.

İçerisinde mutfağı, depolama alanı, ofisi ve tuvaleti bulunmaktadır. Mülkümüz Bartın'ın en işlek mevkilerinden birinde kalmaktadır. Günlük kazanç ortalaması yüksek olup halihazırda bir çok daimi müşterisi bulunmaktadır.Mülkümüzün metrekare fiyatı 27.000₺ olup piyasa fiyatlarına uygun bir fiyat bandında pazarlanmaktadır. 

Bugün elde ettiğimiz istatistiklere göre işyerleri her zaman evlere göre bir sene içerisinde %100 daha fazla kazanç sağlamaktadır. İş böyle olunca dükkan almak ve kiraya vermek sizlere ayda 35.000₺ kira kazancının yanı sıra bir sene içerisinde daireye kıyasla 2 katı daha değerlenerek inanılmaz bir kazanç sağlayacaktır. 

Verdiğimiz hizmet sizlere dürüst, doğru ve güvenilir olmak zorundadır. Biz bu 3 maddeden bağımsız şekilde çalışmamayı kendimize şart olarak kabul ettiğimizi sizlere hatırlatmak isterim. Sizlerle tanışmak ve yatırımınıza en iyi şekilde danışmanlık yapmak için sizleri ofisimize bekliyorum.

SAMET AKÇAY

0530 946 22 69

7,500,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15095921
İlan Oluşturma Tarihi: 03 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024
Türü: İşyeri
Kategorisi: Satılık
Tipi: Dükkan & Mağaza
Net Metrekare: 274 M2
Brüt Metrekare: 275 M2
Oda Sayısı: 3 Oda
Binanın Yaşı: 5-10
Bulunduğu Kat: Düz Giriş (Zemin)
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Takas: Yok
Devren:
Yapı Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Yapı Tipi:
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Kira Getirisi:
Kira Para Tür: TRY
Banyo Sayısı:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
OKYANUS GAYRİMENKUL
Ömer Selami Çelep
Whatsapp: 5302820606

Site İçinde Satılık Evler