Pansiyon Rent A Car'a Uygun Havalimanı Yol Üzeri 6 Daireli Bina

Göktürk ve Kemerburgaz çevresinde 18 yıllık gayrimenkul inşaat ve satış yaparak, dürüst güvenirliğin adresi olma yolundaki adımımızı, 1.5 yıldır Arnavutköy' de atmamız nedeniyle, her türlü gayrimenkul talepleriniz ve gayrimenkulleriniz için yatırımcılarımızla işbirliği içinde, sektörün en zor durumundayken bile, müşteri memnuniyetiyle gayrimenkul sahipleriyle, gayrimenkul talepleri olanları buluşturduk. Siz de onlardan biri olabilirsiniz...

PANSİYON veya RENT A CAR OLARAK KULLANIMA UYGUN OLMASININ AÇIKLAMASI

  • Havalimanından çıktıktan 10 km. sonra (8 dk.) binaya ulaşılmaktadır. Havalimanından kalkan “H-6” belediye otobüsü bina önünden geçmektedir. Binanın her iki tarafındaki otobüs durakları sayesinde, İstanbul’ un her noktasına ulaşım yapılabilmektedir. Bu nedenle ulaşım sorunu hiç yoktur.
  • Bina önüne gelindiğinde, otoyoldan ayıran cep olduğu için bu cebe 5 araç; binadan 30 metre sonra sağa ayrılan sokaktan, binanın arkasına da giden yol sayesinde, bina arkasına ve bodrum kata da araçlar konulabilir.
  • Binadan sonra sağa ayrılmadan devam eden cep te de araçlar konulabilir.
  • Giriş katı dükkan statüsünde olduğundan, 180 m² lik yerin bir kısmına araçlar konulabilir, diğer kısmı ofis olabilir.
  • Bina önüne, ön bahçe ve yan bahçeye ise 10 araç sığabilecek yer bulunmaktadır.
  • Bodrum katın tamamının duvarları dökme beton ve 80 cm. kalınlığında radyal temeli olan beton dökülerek inşaa edilmiştir. Cepten bina önüne gelindiğinde, 30 metre sonra sağa ayrılan yoldan, binanın arka tarafına da giden yol üzerine ve arkadan bodrum kata düz girişle girildiğinde de, 180m² lik kullanım alanının tamamına da araç konulabilir.
  • Çok fazla sayıdaki araçlar, hem de bina önündeki cep sayesinde teşhir sıkıntısı çekilmez.
  • otobüs durağı yakınında, yolun karşı tarafı tamamen orman olduğundan, havası temiz, sakin bir bölgede, hem ticari hem konut statüsünde bir mekan.

6 dairenin dördü kullanılmakta fakat üst kısmındaki iki daire eksiklikler nedeniyle tamamlanmamış durumda.

Her katta ikişer tane 75 er m2 lik daireler 1. ve 2. Katlarda ikamet edilmekte, 3. Kat boş durumda. Zemin kat ve bodrum katlar boş durumda. Rent a Car statüsünde kullanıldığında zemin ve bodrum katlar da araç parkı olarak kullanılmaya uygun durumdadır. Dışardan ve bodrum katından bahçeye çıkılabilmesi de bodrum katının tamamen otopark olarak kullanılmasına uygundur.

NOT: Bina yaşının yanlışlığının düzeltilmesi: İlan ilk yazıldığında, yanlış anlaşılmadan dolayı bina yaşının 10 yıl olduğunu yazmışız. Bu bölüm ise, binanın ilana konulduğu ilk hafta içinde değiştirmediğin taktirde, sonraki değişiklik yapılmamaktadır. AYRICA halen arsa tapusu olduğundan, krediye uygun değildir. Bu yanlışlığı çok geç fark ettik. Özür dileriz. Binanın gerçek yaşı 18' dir.

Tek tek yerine komple satış yapılacaktır.

NOT: ARNAVUTKÖY VE ÇATALCA CİVARINDA ARSA İLE TAKASI DEĞERLENDİRİLEBİLİRİZ.

KOMİSYONSUZ DİĞER GAYRİMENKULLERİMİZ:

**Arnavutköy Bolluca Mavigöl Mahallesi' nde, 6 dubleks, 16 tane de 2+1 dairelerimizden, 2 dubleks ve 12 dairemiz satıştadır. (4 DUBLEKS VE 4 DAİREMİZ SATILDI)

Binamız, Mavigöl Mahallesi' nde, her bölgeye, her yere ulaşım sorunu olmayan, yeni yapılmış bina olması; bodrum katın tamamının duvarları dökme beton. ve 80 cm. kalınlığında radye temeli ve C40 beton kullanılmış olması, güvenlik açısından en önemli unsurdur.

**Arnavutköy Taşoluk Mahallesi' nde, jakuzili, akıllı ev sistemli (3 dublekste, dublekslere ait sauna da bulunmaktadır.) 3 dubleks, 1 ters dubleks ve 5 tane de 2+1 dairelerimizden, 3 dubleks, dairelerimiz kalmıştır. Yalnız topraktan girmiş olan müşterimiz, zemin kattaki 2+1 dairesini satmaya karar vermiştir. Bayram sonrası satışa sunulacaktır.

Bu iki projede tamamlanmış olup, yerleşenler bulunmaktadır. Bu iki projenin "PROJE SATIŞ YETKİLİSİ" olduğumuz için müşterilerimizden komisyon almamaktayız!..

Hepsi ve daha fazlası, baktığınız ilanın sağ üst taraftaki, iletişim bölümündeki resmin altında bulunan, "Favori Satıcılarıma Ekle" tuşuna basarak, "Tüm İlanları" nı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dünya Emlakları ve Emlak Projelerinin buluşma noktasının başlangıç noktası, “GAYRİMENKUL ve YATIRIM DÜNYASI-HEPSİ DÜNYA’ DAN” olacaktır...

YATIRIMLIK ARSANIZ veya YATIRIM İÇİN ARSA ARAYIŞINIZ MI VAR?

  • TTKA (Turizm Ticari Konut Arsası) İstanbul, Ankara, İzmir, Aydın, Muğla illerindeki arsalarınızı satın alma, kat karşılığı yapma, kentsel dönüşüm yerlerin inşaası, İstanbul, Ankara ve Muğla' daki büyük İnşaat firmalarıyla (Biri Türk yabancı ortak İnşaat firmasıdır. ) en üstün projeli ve garantili inşaatlarla hizmetinizdeyiz.
  • Şimdilik Dünya üzerinde TTK (Turizm, Ticari, Konut) arsanız mı var? Yatırımcılarımızdan biri veya birkaçının talep ettiği arsa, sizinki olabilir...
  • Şimdilik Dünya üzerinde TTK (Turizm, Ticari, Konut) arsasına ihtiyacınız mı var? Portföyümüzdeki (Çoğu ilanlarda yoktur.) arsalarımızdan biri mutlaka sizin içindir. (500 m² den, 72.000 m² ye kadar; İstanbul’ dan, Bodrum, Marmaris… e kadar…kentsel dönüşüm, kat karşılığı, satılık, kiralık…) Talep ettiğiniz arsa elimizde yoksa, Gayrimenkul ordumuzla en kısa zamanda arsanıza kavuşursunuz.
  • Şimdilik Dünya üzerinde, 26 ticari ve konut projelerimizden biri de belki sizin içindir. (Projeler Satış Ofisi Yetkilisiyiz.)

Ergin TAŞÇI & İsmail AKBULUT

(0539 517 77 97) & (0533 431 36 03)

Dünya Emlakları ve Emlak Projelerinin buluşma noktasının başlangıç noktası:

"Gayrimenkul ve Gayrimenkul Projeleri Dünyası"

“İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Dünyası - HEPSİ DÜNYA’ DAN” olacaktır...

Yıl 365 gün 6 saat 7/24 arayabileceğiniz iletişim numaramız,

Tel: 0542 365 6 724 bir telefon kadar yakınız…

Ergin TAŞÇI

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yönetimi

İnşaat Taahhüt Gayrimenkul ve Yatırım Dünyası - Hepsi Dünya’ dan

Emlak & Emlak Projeleri Satış Ofisi ve Yatırım Danışmanlığı

(Biri ABD/Miami, Diğeri ALMANYA / Berlin olmak üzere, diğerleri İstanbul Genelinde, toplamda 27 Yeni Proje Satış Ofisi Yetkilisi.)

ARNAVUTKÖY ADRES

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi

Fatih Caddesi NO: 530/1 Arnavutköy / İSTANBUL

MERKEZ

Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad.

Senfoni Evleri 33/A

Eyüpsultan / Göktürk / İSTANBUL

NOT: 22 AĞUSTOS 2022 TARİHİNDE "FSM BELGELENDİRME HİZMETLERİ TİC. LMTD. ŞTİ" DEN SORUMLU EMLAK DANIŞMANI BELGEMİ (YB0157/17UY0333-5/00/7865) ALARAK EMLAK SEKTÖRÜNDEKİ HİZMETİM SIRASINDA DEVAM ETTİĞİM, "CERRAHPAŞA ÜNİVERSİTESİ EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ" BÖLÜMÜNDEN HAZİRAN 2023 TARİHİNDE MEZUN OLDUM. ANCAK DİPLAMAMIZ HENÜZ GELMEMİŞTİR. 06.01.2024

24,450,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15244400
İlan Oluşturma Tarihi: 27 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Bina
Net Metrekare: 679 m²
Brüt Metrekare: 680 m²
Oda Sayısı: 1 Oda
Binanın Yaşı: 5-10
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: Yok
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Kattaki Daire Sayısı:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
İnfo Gayrimenkul
Ergin Taşçı
Whatsapp: 5423656724

Site İçinde Satılık Evler