Re Golf'ten Belek'te Müstakil Havuzlu Bahçeli Villa

Antalya Belek'in gözde beldesi Müstakil Villaları!​

Sadece 10 ayrıcalıklı villadan biri olan Mesan Golf Sitesi'nde yer alan özel bir cennet sunuyoruz size.

3+1 geniş ve ferah odalara sahip olan bu villada, 500 metrekarelik muhteşem bahçe ve özel havuz keyfi sizi bekliyor. Özel otopark alanında aracınızın güvenliğini düşünmenize gerek kalmadan rahatlıkla park edebilirsiniz.

Evin her yatak odasının kendine ait banyo ve tuvaleti bulunmaktadır, bu da konforlu bir yaşam alanı sunar. Üstelik tüm villa zeminleri yerden ısıtmalı olup, her daim sıcacık hissetmenizi sağlar.

Bahçe ve havuz bakım ekipmanlarına kadar her detay düşünülerek tam eşyalı olarak sizlere sunulmuştur. İhtiyaçlarınıza cevap verebilecek geniş bir depo (ardiye) de mevcuttur. Ayrıca, kesintisiz su kaynağı için 1 tonluk su tankına da sahip olmanın keyfini sürebilirsiniz.

Bu villaya verilen bakım ise göz alıcıdır! İhtişamlı görüntüsüyle adeta Belek'in en özel noktasında yer alan bu villa, sizlere eşsiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Şık ve modern tasarımı ile göz kamaştıran bu müstakil villa, lüks ve konforu bir araya getiriyor.

Muhteşem bahçe ve özel havuzun tadını çıkarmak için sadece adım atmanız yeterli. Özel otopark alanı sayesinde aracınızın güvenliği de düşünülerek tasarlanmıştır.

Her bir yatak odasının banyo ve tuvaleti bulunması, size ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Üstelik tüm villa zeminleri yerden ısıtmalı olarak tasarlanmış olup, her daim sıcacık bir ortamda yaşamanızı sağlıyor.

Tam donanımlı olan bu villa, bahçe ve havuz bakım ekipmanlarına kadar her detay düşünülerek hazır hale getirilmiştir. Ayrıca geniş depo (ardiye) alanına sahip olmanız sayesinde ihtiyaçlarınızın kolaylıkla karşılanabileceğini bilmenizi isteriz.

Kendine ait 1 tonluk su tankı ile kesintisiz su kaynağına sahip olan villa, mükemmel bakım süreciyle de göz dolduruyor! Bu villada kaliteli yaşamın keyfini sürebilirsiniz!

Belek golf otellerinin yanında, müstakil bir şekilde yer alan geniş bahçe ve havuzlu villamız, kendine ait otoparkıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca, geniş salonu ve girişteki özel banyolu odasıyla konforunuz düşünülmüştür. Üst katta ise 2 oda bulunmakta olup her odada banyo imkanı sunulmaktadır. Villamız aynı zamanda havaalanına, alışveriş merkezlerine ve denize yakın bir konumdadır. Kaliteli eşyalar ve beyaz eşyalarla donatılmış olan bu villa yeni sahibini beklemektedir.

EN.

Our villa, located next to the Belek golf hotels, stands out with its spacious garden and pool, as well as its private parking. Additionally, comfort is taken into consideration with its spacious living room and a private bathroom in the entrance. Upstairs, there are 2 rooms each with their own bathroom. The villa is also conveniently located close to the airport, shopping centers, and the sea. This villa, equipped with quality furniture and appliances, is ready for its new owner.

RE GOLF-Osman Akça güvencesiyle satılıktır.

RE GOLF-Osman Akça продается с гарантией.

For sale with the assurance of RE GOLF-Osman Akça

Zu Verkauf mit der Sicherheit der Firma RE GOLF-Osman Akça

Detaylı bilgi ve mülkümüzü yerinde görmek için lütfen arayınız.

For further details and appointment of view please contact us.

Für weitere Infos und Vereinbarung eines Besichtigungstermin kontaktieren Sie uns.

Osman AKÇA +90 542 207 9007

15,750,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15150611
İlan Oluşturma Tarihi: 12 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 230 M2
Brüt Metrekare: 250 M2
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 11-15
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Yerden Isıtma
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
RE GOLF GAYRİMENKUL A.Ş.
Osman Akça
Whatsapp: 5422079007

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler