Sahibinden Sahibinden 2 Kordon'da Deniz Manzaralı 3 Cepheli 160 M2 4+1

2. Kordon'da / Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yer almaktadır. 3 cephelidir ve 3 cephesi de açıktır. Ön cephesi Cumhuriyet Bulvarı, Arka cephesi Deniz, yan cephesi de Fransız Konsolosluğu'na bakmaktadır. Tüm odaları geniş, ferah, aydınlık, önü açık ve güneş görmektedir.

1. Oda: Direkt olarak deniz görmektedir. Gün batımı manzaralıdır. Ses ve ısı yalıtımı yapılmıştır. Gömme dolap mevcut olup dolap içi yenilenmiş ve dolaplar raylı dolap yapılmıştuır. Arka balkona çıkış için kapısı vardır. Hem penceresi hem de balkona çıkışı uzaktan kumandalı elektrikli panjurludur.

2. Oda: 12.000 Btu Arçelik marka klima vardır. Gömme dolap mevcut olup dolap içi yenilenmiş ve dolaplar raylı dolap yapılmıştır, ayrıca gömme raflık da bulunmaktadır. Kordon tarafına bakmaktadır. Arka balkona kapısı vardır.

3. Oda: Kordon tarafına bakmaktadır. Arka balkona çıkışı vardır. Ayakkabı ve giysi dolabı vardır.

4. Oda: Önü açık olup Fransız Konsolosluğu tarafına bakmaktadır. Çekmeceli ve kapaklı dolap, çalışma masası ve kitaplık vardır.

Salon: Ayrı ayrı oturma ve yemek bölümü vardır. Zemin orijinal parkedir. Karton piyer ve duvar kağıdı mevcuttur. Panjurlar orijinal ahşaptır. 32.000 Btu Arçelik klima vardır. Cumhuriyet Bulvarı cepheli olup önü tamamen açıktır. Gün doğumu mazaralıdır.

Ön Balkon: Önü tamamen açıktır. Katlanır cam balkon yapılmış olup camlar dışarıdan görülmez antrasit renktir.

Arka Balkon: Deniz görmektedir. EgePen marka Pvc ısıcam doğrama ile kapanmıştır. Camlar dışarıdan görülmez şekilde olup tüm pencerelerde sineklik vardır.

Mutfak, banyo ve tuvalet, mimarlık firması tarafından tamamen yenilenmiştir.

Antre, koridor ve ara koridor mimarlık firması tarafından yenilenmiştir. Karton piyer ve duvar kağıdı yapılmıştır. Koridorun uzunluğu 7 metre, eni ise 1,3 metredir. Girişte gömme vestiyer ve ayakkabılık bulunmaktadır.


Daire: Su ve elektrik tesisatları yenilenmiştir. Tüm odaların zeminleri yenilenmiştir. Tüm odalardaki radyatörler yenilenmiş olup salonda 3 adet radyatör bulunmaktadır. Tüm pencerelerde sineklik bulunmaktadır. Salon ve odaların tüm doğramaları alüminyum doğramadır. Sur marka çelik kapısı vardır. Fiberoptik internet altyapısı vardır ve 100 Mbps'ye kadar desteklemektedir.


Bina: Merkezi doğal gaz ısı pay ölçer sistemlidir. Görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Asansörlüdür. Apartman görevlisi vardır. Apartmana ait ortak alan/avlu ve depo vardır. Bisiklet koyma alanı mevcuttur. Apartman iki bloktan oluşmakta olup apartmana 1. Kordon / deniz tarafından da giriş yapılabilmektedir.


Konum: Yanında Fransız Konsolosluğu, karşısında Tevfik Fikret Lisesi, çaprazında Fransız Kültür Merkezi, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, yan sırasında İzmir Ticaret Odası ve diğer sırasında da Kordon Orduevi yer almaktadır.


Ulaşım: Karşısında otobüs durağı bulunmaktadır, diğer istikamete giden yöndeki otobüs durağı da 100 metre yakınlıktadır. Pasaport Vapur İskelesi'ne 10, Alsancak Vapur İskelesi'ne 15 dakikada yürünebilmektedir. Fuar Lozan Kapısı'na ve tramvay durağına yürüyerek 10 dakikadır. Cumhuriyet Meydanı, Gündoğu Meydanı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Alsancak Pazarı ve Alsancak Devlet Hastanesi'ne yürüyerek 10 dakikadır. İZBAN Alsancak istasyonuna, Çankaya ve Basmane metro istasyonlarına yürüyerek 15 dakikada gidilebilmektedir.


Alsancak'ın temeli fore kazıklı binalarından olup geçen sene bilimsel olarak dayanıklılık testinden geçmiştir. Dairenin tek sahibi olarak hep kendimiz oturduk. Borcu yoktur, aracı yoktur.


Apartmanda doktor ve diş hekimi muayenehanesi, diyetisyen ve seyahat acentesi olduğundan işyeri de olabilir. Bulvar üzeri olduğundan tabela hakimiyeti ve değeri de çok yüksektir.

11,200,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15228909
İlan Oluşturma Tarihi: 25 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 160 m²
Brüt Metrekare: 180 m²
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Bulunduğu Kat: 6.Kat
Binanın Kat Sayısı: 8
Isıtma Tipi: Merkezi (Pay Ölçer)
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu:
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat Mülkiyeti
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Aidat: 1600 TL
Kira Getirisi: 50000 TL
Takas: Var
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 2
Balkon Tipi: Kapalı Balkon
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 2
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Evet
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Sinan Sinangil
Whatsapp: 5353980866

Site İçinde Satılık Evler