Sapanca'da Doğa Ile Iç Içe Özenle Inşa Edilmiş Müstakil Villa

**Rüya Gibi Bir Yaşamın Kapıları Sapanca'da Aralanıyor: Villamız oksijen deposu Sapanca-İlmiye'de mükemmel bir mimari, A plus kalitede malzeme ve işçilikle inşa edilmiş olup, 3.000m² arazi içerisinde yükseliyor.

**Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü Mekan**

600m² brüt ve 400m² net kullanım alanına sahip bu özel villa, yerden ısıtmalı yatak odaları, salon ve ıslak zeminlerle donatılmıştır.

**Doğanın Kucakladığı Lüks**

Beş adet Hilton banyo, son derece geniş ve modern ankastre mutfak, geniş seyir terası, orta katta jumbo balkon, giriş katında keyifli bir veranda ve bahçede oturma alanlarıyla donatılmıştır.

**Bir Doğa Harikası**

Yüzme havuzu, keyifli zamanlar geçirebileceğiniz kış bahçesi, hizmetliler için geniş bir müştemilat, harika peyzaj alanları, 3-4 araçlık otopark, göz zevkinize hitap eden yapay gölet, bahçe içerisinden geçen akarsuyu ile doğanın tüm güzelliklerini size sunuyor.

Benzersiz özellikleriyle bölgedeki diğer emsallerinden ayrılan bu villayı daha yakından görmek ve detaylarını öğrenmek için hemen bizi arayın! Bu fırsatı kaçırmayın!

-------------------------

**The Gates to a Dreamlike Life Open in Sapanca: Our villa, an oxygen haven in Sapanca-İlmiye, is constructed with excellent architecture and A-plus quality materials and craftsmanship, rising within a 3,000m² plot of land.

**Where Dreams Turn Into Reality**

This special villa, with 600m² gross and 400m² net floor area, is equipped with underfloor heating in bedrooms, living room, and wet floors.

**Luxury Embraced by Nature**

Featuring five Hilton bathrooms, an extremely spacious and modern built-in kitchen, a large viewing terrace, a jumbo balcony on the middle floor, a pleasant veranda on the ground floor, and seating areas in the garden.

**A Natural Wonder**

With a swimming pool, a cozy winter garden for enjoyable moments, spacious outbuildings for staff, wonderful landscaping areas, a parking lot for 3-4 vehicles, an artificial pond appealing to your aesthetic taste, and a stream passing through the garden, it offers all the beauties of nature.

This villa, distinguished from its counterparts in the region with its unique features, is waiting for you to see it up close and learn its details! Don't miss this opportunity!

47,500,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15419704
İlan Oluşturma Tarihi: 03 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 400 m²
Brüt Metrekare: 600 m²
Oda Sayısı: 6+1
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Yerden Isıtma
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 5
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
GÜNEY EMLAK FLORYA
Alper Aygan
Whatsapp: 5363308883

Site İçinde Satılık Evler