Sahibinden Satılık Yazlık Izmir Seferihisar Ömür Beldesi Yelken Sitesi

Termal Turizm Bölgesi olarak ilan edilen Karakoç kaplıcaları kompleksi içinde yer alan sınırılı sayıdaki konut ve imar sonrası yapılaşmaya açılacak çok sınırlı sayıdaki taşınmazın bulunduğu korumalı konut gelişim alanı ve adını sağlıklı ortamından alan Ömür beldesinin en güzel sitesi Yelkende; Muhteşem bir yazlık yeni sahibini arıyor.

Ömür Beldesi sahip olduğu termal kuyularla doğal sit alanı ilan edilen genç bir orman ile Kuşadası Körfezinin kuzey girişinde Samos, Furni Takım Adaları, İkaria (Dünyanın en uzun ömürlü insanlarının yaşadığı muhteşem ada) ve Sakız adasını karşısına alan açık denize kıyı bir yeryüzü cennetidir. Ömür Beldesi 1.800 metrelik sahil bandında dört güzel ve Mavi Bayraklı Plajı içinde barındırmanın yanı sıra Kuzeyinde Sığacık'a kadar muhteşem sahilin, güneyinde ise Çıfıt ve Kanlıca adası ile bakir sahilin yanı sıra, Sakızağacı, Ürkmez ve İnce kum plajlarının komşusudur.

Bölge 3 kilometrelik bir orman içi asfalt yol ile bölünmüş SEFERİHİSAR KUŞADASI Caddesine bağlanmaktadır. İzmir'e Seferihisar (15km) yönünden Yelki'ye 35, Güzelbahçe'ye 40 Narlıdere'ye 55 Balçova'ya 60 km; Ürkmez (7km) yönünden de Gümüldür 15, Menderes 42 ve Adnan Menderes Hava Limanına 48 km mesafededir.

YELKEN SİTESİ Atatürk Mahallesi Ömür Beldesi Mevikiinin en seçkin sitesi olup yedi ana bölüm 258 dubleks villadan oluşmaktadır. Merkezinde Sosyal Tesis, Alışveriş, İdare merkezleri Çocuk bahçesi; Ege Denizine hakim Seyir terası, site boyunca uzanan 400 metre plajı ve plajda sezonda açık olan tesisi ile hem ortaklarına hem de bölge halkına hizmet vermektedir. Siteye ve komşu sitelere ait şemsiye ve şezlongları ile duba iskelesi ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur. Yelken sitesi sakinleri yazlıklarını kullanmadıkları dönemlerde yüksek fiyatlarla kiraya vermektedirler. Sitenin evlerinin tümü ikiz villa şeklinde olup 3+1 dublekstir. Vilaların bir kısmı kot farkı nedeniyle alt kata sahiptirler.

Bizim Yazlığımız:

KOT KATI 1+0 , Suit Otel odası mantığı ile düzenlenmiş, özel banyosu ve mutfağı ile kendine bağımsız bir yazlık şeklindedir.

ALT KAT Klasik yelken evinin tüm kullanım kolaylığını ve güzelliğini taşımaktadır. Kendine ait perforjeleri özenle hazırlanmış detayları ile daha ilk anda farkını göstermektedir. Mekanın konumu gün ışığından gün boyu istifade edebilmeyi mümkün kılmaktadır.Bu nedenle Salonda monte edilmiş klima cihazı ile yaz kış fazla elektrik sarfiyatı olmadan tüm kat ısıtılabilmektedir.Bu haliyle mekan tüm yıl yaşayabileceğiniz bir ek belki de ana mekana dönüştürülmüştür. Kot Katında tuvalet de mutfak ve salon ile uyumlu olarak dizayn edilmiştir.

Üst kattaki Ek olarak yapılmış

8,500,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15586793
İlan Oluşturma Tarihi: 27 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 115 m²
Brüt Metrekare: 175 m²
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 16-20
Bulunduğu Kat: Bahçe Dublex
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Aidat: 1000 TL
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Lütfü Kerestecioğlu
Lütfü Kerestecioğlu
Whatsapp: 5554552030

Site İçinde Satılık Evler