Serdivan Bahçeli Evler De 192M2 Arsa Içinde 140 M2 Satılık Villa

Sakarya'nın Serdivan ilçesi, Bahçeli Evler bölgesinde konumlanan bu dubleks villa, Serdivan Devlet Hastanesi'ne sadece 100 metre uzaklıkta bulunmaktadır. 190 m² arsa payına sahip olan bu köşe başı villamız, geniş bir yaşam alanı sunan 140 m² kullanım alanına sahiptir. 4 yatak odası ve 1 salonu ile ferah ve kullanışlı bir iç mekâna sahiptir. Her iki katta da ortak kullanıma uygun banyo ve tuvalet mevcuttur. Ayrıca, ebeveyn yatak odasında, giysi ve kişisel eşyalarınız için geniş bir alan sunan gömme giyinme odası ve banyo bulunmaktadır.

Villamız, dış cephesinden iç mekân detaylarına kadar özenle düşünülmüş tasarımı ve kullanışlı yapısı ile dikkat çeker. Boya dışında tüm bakımları yapılmış ve anahtar teslimi için hazır hale getirilmiştir. Geniş ve açık ön cephesi ile köşe parselde yer alan villamız, güneş ışığını bolca alır ve açık bir manzaraya sahiptir. Bu sayede, gün boyu doğal ışıktan faydalanabilir, ferah ve aydınlık bir ortamda yaşamın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yaşam kalitesini ön planda tutan ve konforlu bir aile yaşamı için ideal olan bu villamız, Sakarya'nın en gözde bölgelerinden birinde yer almasıyla da öne çıkar. Serdivan Devlet Hastanesi'ne yakınlığı, günlük yaşamda büyük kolaylık sağlarken, çevredeki alışveriş merkezleri, okullar, parklar ve sosyal olanaklar ile yaşamınızı zenginleştirecektir. Kendi huzurlu köşenizde, kaliteli ve konforlu bir yaşam sürmek istiyorsanız, bu villa tam size göre.

7,350,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15122847
İlan Oluşturma Tarihi: 08 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 140 m²
Brüt Metrekare: 165 m²
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 16-20
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
ADR GAYRİMENKUL VE EMLAK
Hasan Öz
Whatsapp: 5435580854

Site İçinde Satılık Evler