Seydikemerde Isıtmalı Havuzlu Geniş Villa

*TCH INSAAT EMLAK GÜVENCESİ VE HIZLI ÇÖZÜM ODAKLI ŞİRKETİMİZDEN ;



Seydikemer'de özel havuzlu ve geniş arsalı satılık tertemiz 4 yatak odalı villa

Turkish Coast Homes, Seydikemer'de satılık bu muhteşem büyük aile mülkünü yeniden satış emlak portföyümüze sunmaktan mutluluk duyar. Villa, ısıtmalı yüzme havuzu, bakımı kolay olgun bahçeler, otopark yolu ve kapılı giriş ile 755 m2 özel bir arsa üzerinde yer almaktadır.

Bu mülk, tüm bunları geniş, modern bir yaşam evinde sunmaktadır. Huzurlu kırsal Seydikemer kasabasında yer alan mülkün tepesinde alışılmadık bir kale tasarımı bulunmaktadır. Evin durumu mükemmel olup, tüm günlük ihtiyaçlarınızı ve daha fazlasını bulabileceğiniz şehir merkezine yürüme mesafesindedir.

Modern, geniş bir aile evinde sakin bir yaşam tarzına geçmek isteyen herkes için ideal bir seçim. Ayrıca bu villa mükemmel bir aile tatil evi olacaktır.

Kayar giriş kapılarından villanın arazisine girilmesi, yol dışında güvenli park yeri sağlayan tek araçlık bir araba yoludur. Mülkte, kapınızda kimin olduğunu görebilmeniz için dış tarafı aynalı camla kaplanmış ve iç taraftan görülebilen güvenlikli çelik giriş kapısı olan bir giriş sundurması bulunmaktadır.

Giriş koridorunda vestiyer saklama dolabı bulunmaktadır. Alt katta kullanışlı bir wc ve makyaj lavabosu. Koridor boyunca geniş bir yaşam alanına akmaktadır. Salon, açık renkli, parlak yumuşak mobilyaların yanı sıra klima ünitesi ve merkezi ısıtma sisteminin yanı sıra odun sobası ile modern bir yapıya sahiptir.

Salonun bitişiğinde ve mutfağın arasında güzel bir yemek alanı yer almaktadır. Bu alan açık plan olup ayrıca güzel bir cumbalı pencere özelliğinin yanı sıra terasa açılan veranda kapıları ve havuz kenarına ve bahçe alanına inen merdivenler bulunmaktadır.

Sağda şık siyah beyaz kontrast üniteleri, siyah granit tezgahı ve arka planlı fayansları olan ayrı bir mutfak var. Çift menzilli ocak, elektrikli fırınları ve ızgaraları gazlı ocaklarla ve ayrıca bir ocakla birleştirir. Mutfakta çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çift buzdolabı/dondurucu dahil tüm ankastre beyaz eşyalar mevcuttur. Mutfağın tamamına çok yönlülük katan ve kolaylıkla kahvaltı barı alanı olarak kullanılabilen ek bir çalışma yüzeyi ve depolama alanı.

Mutfağın dışında, evinize harika bir katkı sağlayan ve hem bahçe, havuz hem de dağ manzarasına sahip, sadece oturup dinlenmek için harika bir yer olan ikinci bir salon alanı oluşturan güzel bir kış bahçesi dinlenme odasına açılan çift veranda kapısı vardır.

Taret şeklindeki geniş mermer merdiven üst kata ve tavandan göz alıcı bir ışık özelliği taşıyan dört yatak odasına çıkmaktadır.

Ebeveyn yatak odası mülkün sağ tarafında yer almaktadır. Yağmur duş kabini makyaj ünitesi ve tuvalet içeren en-suite banyo bulunmaktadır. Bu odada kır ve dağ manzaralı geniş bir yan balkonun yanı sıra ön tarafta iki pencere ve yan tarafta veranda kapısı bulunmaktadır.

İkinci yatak odası ahşap karyola, komodin çekmeceleri, çift gardırop ve uzun çekmecelerle çift kişiliktir. Çift veranda kapıları, aşağıdaki havuza bakan ve zeytin tarlalarının ve ötesindeki çamlarla kaplı dağların muhteşem manzarasına sahip geniş bir ortak arka balkona açılmaktadır.

Kahverengi ve gri tonlarda aile banyosu, kısmen cam ekranlı duşakabin, konsollu ve duvar üniteli makyaj lavabosu ve tuvalet ile tamamlanmıştır.

Üçüncü yatak odası yine sahibi tarafından kullanılmayan iyi bir çift kişilik boyuttadır ancak gardıropları ve çekmeceleri yerindedir. Veranda kapıları, zeytinlik ve dağ manzaralı uzun arka ortak balkona açılmaktadır.

Dördüncü yatak odasında tek kişilik iki yatak, uyumlu sert mobilyalar ve bol ışık sağlayan pencereler bulunmaktadır.

Mevcut sahibi bu villayı küçültmek istediğinden mülk kısmen mobilyalı olarak satılıktır.

Ana Özellikler :

Müstakil geniş 4 yatak odalı villa

Güvenli kapılı giriş

Özel ısıtmalı yüzme havuzu

Özel bakımı kolay geniş bahçe arsası

Yaz odası / Dışarıda Ekstra Depolama alanı

Baştan sona tertemiz mülk

Tüm beyaz eşyalar dahil, Odun sobası, Merkezi ısıtma sistemi

Seydikemer satılık villa fiyatı 338.500 GBP

*Firmamız Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesine sahiptir.​

Belge Numaramız :4800556

Ticaret Sicil Numaramız :018556

TCH İNŞAAT EMLAK

Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı

Tuzla mah. Sadi Pekin Caddesi no:30 Daire:1 FETHİYE/MUĞLA

*Belen Mahallesi 2038 Sokak No:2 SEYDİKEMER






13,950,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15705247
İlan Oluşturma Tarihi: 15 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 200 m²
Brüt Metrekare: 250 m²
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 11-15
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun Değil
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Turkish Coast Homes
gokalp alaşhan
Whatsapp: 5072467823

Site İçinde Satılık Evler