Tekirdağ Süleymanpaşa Altınova Mah Full Deniz Manzaralı Lüx Daireler

ARMA EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI GÜVENCESİ İLE

KALİTEMİZ ÖNCELİĞİMİZ

LOKASYON

OKUL

CAMİ

MARKET

OTOBÜS

CADDE

DAİRELERİMİZ ALTINOVA MAHALLESİNDE


1.Bina da kullanılan tüm malzemeler 1. Sınıf ürünler olup TSE ve ISO 9001 belgelerine sahip durumdadır. 2. Dış cepheler tuğla üstüne kaba siva , 5 cm mantolama köpük malzeme üzerine sıva şartnamesine uygun sıva , “ JOTUN “ MARKA Boya , dış mimari tasarıma uygun cephe kaplama ile uygulanmıştır. 3. Toprak altında kalan bölümler Alman menşeili “ WEBER “ marka ürünler ile likit izolasyon yapılmış olup üzerine koruyucu köpük ve drenaj levhası uygulanmıştır. 4. Daire içi iç cephe boyaları Polisan marka silikon bazlı birinci kalitedir. 5. Bina dış cephe boyaları “ JOTUN “ marka kaplayıcı özelliği yüksek ürünler kullanılmıştır. 6. Bina da kullanılan pvc pencereler DORLİON 71 SERİSİ ANTRASİT GRİ RENKLİ 1. Sınıf ürünler kullanılmıştır. Kasa altlarına 3 cm. kalınlığında “ ULUDAĞ SİYAHI “ MERMERİ uygulanmıştır. 7. Daire dış kapılar TSE Belgeli çelik kapı 1.Sinif olarak yapılacaktır. 8. Her dairenin mutfağına 3 lü ankastre set takılacaktır. 9. Bina içi merdiven korkulukları alüminyum ürünler ile uygulanacak olup camsız olacaktır. Balkon korkulukları ise 8 MM. Kalınlığında temper özellikli füme renkli cam kullanılarak yapılacaktır. 10. Bahçe tanzimi gerekli yerlere projesine uygun olarak müteahhit firma tarafından yapılacaktır ve etrafı projeye uygun duvarla müteahhit firma tarafından çevrilecektir. 11. Daireler de balkonlar da dahil olmak üzere komple yerden ısıtma uygulanmıştır. 12. Kombiler daire sahipleri tarafından takılacaktır. 13. Binaya fiber internet sistemi ve merkezi uydu yayın sistemi yapılmıştır. 14. Her daireye görüntülü diafon sistemi yapılacaktır. 15. Her dairenin banyo dolapları MDF gövde üzerine high glass kapak yapılacaktır. 16. Daire içi aydınlatma spotları gerekli görünen yerlere müteahhit firma tarafından takılacaktır. 17. Bütün sıhhi tesisat armatörleri TSE belgeli olacaktır. Lavabo, Klozet, Küvet ve Duşakabin Gövde 1.Kalite olacaktır. Gömme rezervuarlı klozet kullanılmıştır. 18. Mutfak ve banyo dolapları MDF gövde üzerine High Glass kapak takılacaktır. Mutfakta tezgah granit veya çelik eviyeli tezgah, üzerine evye bataryası, ocak üzerine davlumbaz veya aspiratör takılacaktır. 19. Mutfak Tezgah Doğal Granit Belenco veya Çimstone malzemeden yapılacaktır. 20. Banyo, tuvaletler vb. tüm ıslak zeminler ve balkonlar seramik kaplanmıştır.

21. Dairenin Salonları, odalar 1.Sınıf AGT marka 8mm Parke ,süpürgelikler parkeye uyumlu 8mm veya pervaz kalınlığında ahşap olacaktır. 22. Daire içi kapılar 1.Sınıf ahşap kaplama görünümü olacaktır. 23. Merdivenler, ana giriş ve giriş antresi mermer olarak yapılmıştır. 24. Güvenlik kamera sistemi yapılmıştır. 25. Çatı projesine uygun olarak karkas ahşap sistem ve gri kiremit kullanılarak yapılmıştır. 26. Bina ana girişleri otomasyonlu şifreli olarak yapılacaktır. 27. Bina ana girişine posta kutusu ve spot aydınlatması yapılacaktır. 28. Kapalı otopark 29.Binamızın ana gövde inşaatında kolon ve table betonu aynı anda dökülerek daha iyi priz tutması açısından tulum sistemi kullanılarak inşaa edilmiştir. Deprem çirozları , köşe bağlantı açıları , etriye sayıları tamamen projeye uyumlu bire bir olarak yapılmıştır. Muhteşem şehir ve deniz manzaralı dairelerimiz satışa sunulmuştur. 2+1 dairelerimiz 3.250.000 TL. 1+1 DAİRELERİMİZ 2.200.000 TÜM DAİRELER DENİZ GÖRMEKTEDİR

TÜM TAŞINMAZLARIMIZIN YER GÖSTERME SÖZLEŞMESİ İMZALITALARAK GÖSTERİLMEKTEDİR

OFİS ADRESİMİZ

ARMA EMLAK GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI

ERTUĞRUL MH. DEMİR SK. NO:51/C

(MERKEZ) SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ

09:30 -18:30 SAATLERİ ARASINDA, HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERMEKTEYİZ. GAYRİMENKULLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN RANDEVU OLUŞTURUNUZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ OFİSİMİZE BEKLİYORUZ..

Arma emlak sağlıklı günler diler…

3,250,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15769509
İlan Oluşturma Tarihi: 26 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 72 m²
Brüt Metrekare: 80 m²
Oda Sayısı: 2+1
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Bulunduğu Kat: 3.Kat
Binanın Kat Sayısı: 5
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
ARMA EMLAK DANIŞMANLIĞI
Salim Keskin
Whatsapp: 5426801734

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler