Sahibinden Tepeköy Izban Yakını Geniş Aileler Için Ideal

Torbalı tepeköyde çarşıda izbanın çok yakınında, ziraat bankasının arkasında 3 katlı binanın 3.katinda , brüt 150m2 ye yakın (emin değiliz, fazla da olabilir az da olabilir) , 3+1 dairemiz satılıktır . 1992 yılı yapımı evimizin tapusu orijinal olup evi geçen yıl aldığımız için tapu seneti de yenidir (kat irtifaklı tam hisselidir) yani sorunsudur. Babam yeni öldükten sonra şehir değişikliği sebebiyle daha fazla müdahalede bulunmayı düşünmediğimiz için bu çok uygun fiyata satıyoruz. Tapuda hiç bir sıkıntı yoktur ve çatıdaki kömürlükler de tapu senedinde yer almaktadır. Çatının tüm kullanım hakkı bu daireye ait olup bu geniş çatının yanları açık ve ferah olup evin tamamı yağmura ve soğuğa karşı üstü tamamen sorunsuz şekilde kapalıdır ve bu çatı katın ayrı su çeşmesi olduğu gibi üstündeki çatı döşemesinin üzerine güneş enerjisi koyma bölümü vardır.
Çok merkezi bu evin çevresindeki eski belediye binası yerine yapılan Kent meydanı ve Otopark projesi sonrasında da yapılacak olan Katlı Yeni Pazaryeri tamamlandığında evin değerini daha da arttıracaktır. Çevresinde BiM , şok , a101 , T.K.K , Forbest gibi marketlerin yanı sıra 5 dk yürüme mesafesinde gece gündüz açık çorbacı da bulunurken komşuları ve çevresiyle tam bir aile evidir . Cadde üzerinde olmadığı için kalabalık ve korna seslerine maruz kalmayacaksınız. Binadaki tüm komşular sessizdir. Büyük salon ile Geniş mutfak aynı uzun balkonu kullanırken diğer geniş genç/yatak odamızda ayrı bir balkona sahiptir. Ve bu odada eşya ve kıyafetler için eski bir gömme dolap mevcuttur. Pasaj girişli bu evin altındaki esnaflar yıllardır aynı yerdedir çok güvenilirdir.
100 mbps'ye varan Fiber altyapısı mevcuttur. Daireye sıfır çelik kapı taktırılmıştır . Doğalgaz ise binaya henüz çok yeni getirilmiştir, tüm odalarda petek bulunmakta ve Demirdöküm , ademix 20-24 kombi sıfır olarak sorunsuz çalışmaktadır. Su tesisatı da yenilenmiştir. Ufak bir kiler mevcuttur . İsterseniz ana koridor üzerinde bulunan bu kileri ikinci bir tuvalete dönüştürebilmektesiniz.
Biraz daha uğraşıp çok daha yüksek bir fiyata satabiliriz lakin şehir değişikliği sebebiyle düşünmüyoruz. Fiyatı çok uygun tuttuk. İlan uzun süre kalabilir acelemiz yoktur geniş aileler için birebirdir.
Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Emlakçı değilim. Akşam 7 den sonra ciddi alıcılara gösterebilirim . Geniş çatı katı da size ait olacaktır. İzbana 5 dk yürüme mesafesinde...


2,200,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15964105
İlan Oluşturma Tarihi: 26 Eylül 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 140 m²
Brüt Metrekare: 150 m²
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Bulunduğu Kat: 3.Kat
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu: İkinci El
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat İrtifakı
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu: Yok
Eşya Durumu: Boş
Aidat: 0 TL
Kira Getirisi: 15000 TL
Takas:
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare: 50 m²
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 2
Balkon Tipi: Açık Balkon
Balkon Metrekare: 20 m²
Salon Metrekare: 60 m²
WC Sayısı: 1
WC Metrekare:
Ada: 140
Pafta:
Parsel: 78
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
volkan kaya
volkan kaya
Whatsapp: 5364683155

Site İçinde Satılık Evler