Villa Marsel

Villa Marsel, Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden biri olan Fethiye bölgesinde Ovacık mevkiinde bulunmaktadır. Dünyaca ünlü Babadağ manzaralı, çam ormanlarıyla iç içe, siz ve sevdiklerinizin mükemmel bir tatil süreceği bu villamız, gayet merkezi bir konuma sahiptir. Ölüdeniz sahiline 5 dakikalık araç mesafesinde bulunan villa, 8 kişi konaklama kapasitesine sahip olup, içerisinde 4 adet yatak odası ve 4 adet banyo bulunmaktadır. Aynı zamanda müstakil bir villa olup, kendine ait geniş bahçesi, özel havuzu ve araç parkına sahiptir.

NOT : Tüm kiralamalarda 1 kereye mahsus, ekstra 2.500 TL temizlik ücreti talep edilmektedir.

NOT : Yüksek sezonda minimum konaklama 5 gecedir. Düşük sezonda minimum konaklama 3 gecedir.

Yatak Odaları

1. Yatak Odası : Suit aile yatak odası olup, 1 adet çift kişilik yatak, komodin , elbise dolabı , klima , makyaj masası ve banyo&WC bulunmaktadır. (1. Kat)

2. Yatak Odası : Suit aile yatak odası olup, 1 adet çift kişilik yatak, komodin , elbise dolabı , klima , makyaj masası ve banyo&WC bulunmaktadır. (1. Kat)

3. Yatak Odası : Suit genç yatak odası olup, 2 adet tek kişilik yatak, komodin , elbise dolabı , klima , makyaj masası ve banyo&WC bulunmaktadır. (2. Kat)

4. Yatak Odası : Suit genç yatak odası olup, 2 adet tek kişilik yatak, komodin , elbise dolabı , klima , makyaj masası ve banyo&WC bulunmaktadır. (2. Kat)

Salon : Villada özenle döşenmiş Amerikan mutfaklı salon, modern koltuklar, 6 kişilik yemek masası ve sandalyeler, TV, uydu alıcı, klima havuz terasına çıkış bulunmaktadır.

Mutfak : Amerikan hazır mutfak içerisinde çamaşır makinası, buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinesi, ocak, elektrikli su ısıtıcı (kettle), davlumbaz, tencere ve tavalar, 8 kişilik yemek takımı, çatal ve bıçak takımı, su ve çay bardakları yer almaktadır.

Havuz : Villa Marsel bahçesinde özel yüzme havuzu vardır. Havuz ölçüleri; uzunluk 10 metre, genişlik 5 metre ve derinlik ise 1,50 metredir. Bahçe ve havuz bakımı her gün 1 defa sabah veya akşam yapılmaktadır.

Özel Bahçe : Özel bahçede yüzme havuzu, güneş şemsiyesi, şezlonglar, çardak, bahçe oturma grubu,bahçe yemek masası, duş ve barbekü bulunmaktadır.

İnternet : Villada Wi-fi bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan kesitiler yaşanabilmektedir. İnternet kullanımı; mailler, sosyal medya hesapları, gazete ve haber sitelerine girme gibi hususlarda yeterli olup; film ve video izleme, dosya indirme gibi kullanımda yeterli değildir.

Ekstralar : Villa Marsel, misafirlere temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Salon ve yatak odaları klimalıdır. Haftada 1 kez villa temizliği yapılmaktadır. Bahçe ve havuz bakım ve temizliği günde 1 defa yapılmaktadır.

Önemli Bilgiler : Elektrik, su, gaz ücretleri villa kiralama fiyatına dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Ekstra temizlik, ekstra yeni çarşaf ve havlu, kiralık araç, rehberlik hizmetleri, sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir.

Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.

Ölüdeniz bölgesinde bulunan tüm villalar için genel not: Villalarımızın bulunmuş olduğu Ölüdeniz-Ovacık ve Hisarönü bölgelerinde dönemsel olarak altyapı çalışmaları yapılabilmektedir. Bu çalışma nedeniyle yol çalışması, elektrik ve su kesintileri yaşanabilmektedir.

Hasar depozitosu : Hasar, zayi, kırık, dökük, vb. için girişte 5.000 Türk Lirası depozito alınmaktadır. Herhangi bir kırık dökük, zarar ziyan, kayıp gibi problem olmadığında villa çıkışında depozito iade edilmektedir.

NOT : Sitemizde bulunan villa resimleri, görüntüyü ekrana sığdırmak maksadıyla 12-18 mm ’Geniş Açılı Lens’ ile çekilmektedir. Bu sebeple resimlerdeki objeler, gerçeğinden daha büyük olarak gözükebilmektedir.

8,750 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15385639
İlan Oluşturma Tarihi: 26 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Günlük Kiralık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 150 M2
Brüt Metrekare: 500 M2
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 1
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Klimalı
İzin Belge No: 16764
Kullanım Durumu: Boş
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Eşya Durumu:
Aidat:
Depozito: 5000 TL
Site İçerisinde: Hayır
Takas:
Banyo Sayısı: 4
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
CADIANDA GROUP
Duran Öncü
Whatsapp: 5324875048

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler