Angora Evleri Çamlıca Caddesi Bodrumsuz Satılık Köşe Villa

Merhaba,

Satışa konu villa Angora Evleri’nde en konumlu caddelerinden Çamlıca Caddesindedir.

Bahçe bakımı düzenli olarak sağlandığından yemyeşil çimleri ve yetişmiş ağaçları ile dikkat çeken bodrumsuz tripleks villa, 5 oda, 2 salon, 3 banyo, 4 wc, 2 mutfak, açık otopark ve kapalı garaj kullanımına sahiptir.

Brüt 400, Net 360 m2 kullanım alanına sahiptir.

Villa köşe konumdadır. Konum itibariyle önün açık olması, yüksekte kalıyor oluşu ve yetişmiş ağaçları ile müstakil yaşamın özgürlüğü açısından rahat bir kullanıma imkan vermektedir.

Merdivensiz düz girişe sahiptir.

Giriş katta; ön bahçeye açılan mutfak, arka bahçeye açılan şömineli büyük salon, antre, garaj, misafir WC ve kazan dairesi vardır.

1. Katta; 3 oda, salon, ebeveyn banyosu, 2 balkon, genel banyo, hol ve ebeveyn odası içinde giyinme odası bulunmaktadır. İkinci salon/yaşam odası olarak kullanılan mekan yatak odası olarak da kullanıma müsaittir.

2. Katta/çatı katında; 2 oda, kitchenette, genel banyo ve koridorda depolama amaçlı geniş ve derin gömme dolap yer almaktadır.

* Tüm pencerelerde sağlam ve bakımlı panjurlar bulunmaktadır.

* İç ve dış cephe boya-badana yeni yapılmıştır. Dış cephede yalıtımlı boya kullanılmıştır. Çatı kiremitlerinin bakımı yeni yapılmıştır. Pencereler PVC doğramadır. Dış cephe seramik zemini yeni yapılmış olup, bakımlı ve çok iyi durumdadır.

* Villada mimari projelendirme ile çatı yükseltmesi yapılmıştır.

* Otomatik sulama sistemi mevcut olup, çok bakımlı olan bahçesinde 2 adet kiraz, vişne, kayısı, ayva, elma, dut ağacı ve çam ağaçları mevcuttur. Bahçe bakımı düzenli olarak takip edilmektedir.

* Villanın çatı katında bulunan banyo ve kitchenette (2 gözlü elektrikli ocak-lavabo ve dolaplar mevcuttur) bu katın müstakil kullanımına imkan vermektedir.

* Güneş enerjisi sistemi mevcuttur.

Çevresinde yakın mesafede Beysupark AVM, market, bankalar, cafeler, eczane, restoran, Base Life Club Spor Salonu, devlet okulları ve kolejler ile yeni tamamlanan Lodumlu Rekreasyon alanı yer almaktadır.

Angora Evleri içerisinde ise Angora Sınav Koleji, Angora Anaokulu, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi, market,kuaför bulunmaktadır.

Araba ile yakın mesafede Bilkent Şehir Hastanesi, Güven Çayyolu Hastanesi, Uluğbey Tıp Merkezi, Medisun Hastanesi bulunmaktadır.

Yeşil panjurlu villa; temiz, bakımlı iç mekanı, bakımlı, yeni yapılı dış cephesi, yemyeşil çimleri, yetişmiş ağaçları ve en önemlisi güzel enerjisi ile yeni sahiplerine yuva olmaya adaydır.

Villayı görmek ve yerinde değerlendirmek isterseniz beni aramanızı rica ederim.

Not: Yasa gereği yer gösterme belgesi eşliğinde servis verilmekte olup, villanın satış ve pazarlamasında KW Angora Bölge Müdürlüğü adına M.Aylin Özaltay tek yetkilidir.

M.Aylin Özaltay

0 530 10 10 500

Gayrimenkul Danışmanı

Taşınmaz Ticareti yetki Belgesi No: 0600369-006

38,800,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15611127
İlan Oluşturma Tarihi: 31 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 360 m²
Brüt Metrekare: 400 m²
Oda Sayısı: 5+2
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Evet
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
KW ANGORA GAYRİMENKUL
AYLİN ÖZALTAY
Whatsapp: 5301010500

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler