Bodrum Gündoğan Da Uygun 6+1 Villa Satılık Villa

Villamız Sahibinden satılmaktadır . Aruna Sitesinin en önde olan ve en güzel deniz manzarasına sahip villasından biridir. Yalıkavak’ Gündoğan arasında yer alan Kızılburun mevkinde yer almaktadır. . Triplex villamız 6+1 olup 4 banyo Açık mutfak salon ve muhteşem deniz manzaralı teras bulunmaktadır. Villamıza ait 8X4 kendine ait özel yüzme havuzu ve yine Sitemizde 20x10 büyüklüğünde ortak havuz Özel otopark mevcuttur. Bahçemizin peyzaj mimarisi özel yapılmış olup harıka bir gece ışıklandırması yapılmıştır. Resimlerden de görüleceği gibi villamız Çok Özel dekore edilmiştir. Villamız Full eşyalı olup tüm odalarda klima ve tv mevcuttur. Özellikle terasta akşam eşsiz güneş batımında kahvenizi yudumlama keyfini yaşamalısınız. Gecenin karanlık işıklarında bahçemizin özel işıklandırmasıyla harıka bir gece aydınlatması vardır. Havuz ise 16 renk seceneği sunmaktadır .Bizce bir yazlıkta bundan çok daha fazlası olmalı diyorsanız bu daire tam size göre.

Villamız Özellikle güneş batımın en güzel izlendiği En uçta kalan yalıkavak Kızılburun mevkidinde olup Ege’nin büyüleyici doğasından ve masmavi denizinden de ilham alıyor. İskeleye 8 dakikalık yürüme mesafesindedir. Villamız Ege ruhuna uygun renklerde ve dokularda, tamamen doğal malzemelerle inşa edilmiştir.
Villamızın dekorasyonu özel yapılmış olup tüm eşyalar sıfırdır ve hiç kullanılmamıştır. İstenirse tüm beyaz eşyalar da ve mobilyalar konuşulup bırakılabilir.

23,000,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 13610346
İlan Oluşturma Tarihi: 23 Temmuz 2023
İlan Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 270 M2
Brüt Metrekare: 300 M2
Oda Sayısı: 6+1
Binanın Yaşı: 5-10
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi: 30000 TL
Takas:
Banyo Sayısı: 5
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 1
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Sarma Emlak
Yüksel Sarma
Whatsapp: 5433799615

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler