Çayyolu Merkezde Satılık 575M2 Tam Müstakil Villa Konut Işyeri Ve 668M2 Kupon Arsa

Satılık Köşebaşı Kupon Arsa + Villamız Çayyolu'nun En Merkezi Lokasyonunda, 2856. ve 2857. Sokak'ların Tam Kesişme Noktasında Yeralmaktadır.

Arsa+Villamız; Konum İtibarı İle Tüm Ana Caddelere Yürüme Mesafesindedir (Seyfi Saltoğlu Bulvarı'na 120 Metre, Alacaatlı Bulvarı'na 250 Metre ve Park Caddesine 395 Metre mesafededir)

Arsamızın Üzerinde Muhteşem Yapılı, Net Kullanım Alanı 575m2 Olan Bodrum Kat + Zemin Kat + 1. Kat + Teras Kat'tan Oluşan Villa Bulunmaktadır. Villamız Tam Müstakil Dizayndadır.

Villamız Halen T.C. MEB ONAYLI Özel Eğitim Kurumu Kiracılı Olarak Kullanılmaktadır. Villamızın Bodrum Katı 126 m2, Zemin Katı 165 m2, 1. Katı 159 m2 ve Teras Kat 125 m2'dir.

Villamız Standartında 6 Oda + 2 Salon + 2 Mutfak + 6 Banyo/WC'den Oluşmakta Olup Önce Mülk Sahibi tarafından Konut Olarak Kullanılmış, Sonrasında Anaokulu'na Dönüştürülmüş ve Daha Sonrasında da Özel Eğitim Kurumu'na Kiraya Verilmiştir. Kiracı da Kendi Kullanım Amaçları Doğrultusunda Villayı Dizayn Etmiştir. Villamızda Öğrenciler için gerekli olan Derslikler, Müzik ve Spor Odaları, Hoby Odaları, Müzik Odaları, Mutfak, Yemekhane, Tuvaletler bulunmaktadır.

Okulumuzun Net 500 m2 Bahçe Kullanım Alanı bulunmaktadır. Bahçemizin Peyzajı yapılı olup Güvenlik Amaçlı Bahçe Duvarı ve Ferforje Demirleri bulunmaktadır.

MEB Standartlarına Uygun Harici Çelik Yangın Merdiveni mevcuttur.

Villamızın hiçbir şekilde tadilat ve onarıma ihtiyacı olmayıp mükemmel şekilde işler vaziyettedir. Villamız Kat Mülkiyet Tapulu ve İskanlı Olup Villa Tapuya İşletilmiştir.

Lokasyon olarak Son Derece Prestijli Herkesin Bildiği Konumda Olup Hemen Yanında ve Karşısında Prestijli Holding ve Firmaların Yönetim Binaları, Tamamı En Fazla 500 Metre Yürüme Mesafesinde Olan Wind Ankara, Behzat Çayyolu, Balıkçıköy Fahri, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Banka Şubelerinin Tamamı, Otobüs, Minibüs ve Taksi Durakları, Metro Bağlantılı Ring Otobüs Servisi, Cami, Marketler, PTT, Eğlence Mekanları, Restaurant ve Cafeler, Bölgenin En Prestijli Konut ve Villa Siteleri Bulunmaktadır.

Satış İşlemini Takiben Özel Eğitim Kurumu, Eğitim-Öğretim Yılı Bitene Kadar Oturmaya Devam Edecektir. Ancak Satınalan Kişi/Kurumun İsteğine Bağlı Olarak Güncel Kira Bedeli Üzerinden Faaliyetlerine Devam da Edebilecektir.

Villamızın Eksiksiz Teknik Donanımı Mevcut Olup Bu Kapsamda; Isı Yalıtımı-Siding, Harici Çelik Yangın Merdiveni, Kapalı Otopark, Güvenlik Kamera Sistemi ve Hırsız Alarm Sistemi, Korkuluklar, 10 Ton Su Deposu, Bahçe Otomatik Sulama Sistemi, Hidrofor vb Bulunmaktadır. İstenirse Asansör Yapılacak Boşluk da Mevcuttur.

Villamız; Okul, Özel Eğitim Kurumu, Dershane, Poliklinik, Estetik Merkezi, Prestijli Firma Yönetim Merkezi, Nato Firması, Hukuk-Müşavirlik Bürosu, Banka, Restaurant-Cafe vb Kullanımları İçin İdealdir. Aynı Zamanda Konut Olarak da Kullanılabilir.

Portföy Sunumlarımız Sırasında Yer Gösterme Belgesi Alınmaktadır.

İlan Çalışmaları, Açıklamalar ve Fotoğraflar Bilen KAYA'Nın Özgün Çalışmaları Olup İzinsiz Alıntı Yapılamaz.

Detaylı Bilgi Almak ve Yer Görmek İçin Lütfen Randevu Alınız. Randevuların 1 (Bir) Gün Öncesinden Alınması (Eğitim Kurumunun Çalışmasına Engel Olmamak İçin) Özellikle Rica Olunur.

Saygılarımızla,

Bilen KAYA

Broker, Uluslararası Lüks Konut ve Yatırım Uzmanı

MYK5 Seviye Yeterlilik Belgeli

Gayrimenkul Danışmanı

39,500,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 14636889
İlan Oluşturma Tarihi: 31 Ocak 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 575 M2
Brüt Metrekare: 620 M2
Oda Sayısı: 6+2
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Kiracı Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 6+
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Redstone Artı
BİLEN KAYA
Whatsapp: 5422316812

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler