Didim De Satılık 4+1 Denize Yakın Havuzlu Villa

Satıştaki villalarimiz Didim merkez Altınkum mahallesinde Altınkum sahile 3 km , Yeşilkent sahil şeridine ortalama 2 km mesafededir. Kurumsal süper marketlere çok kısa mesafede Didim merkez Çarşı Yenihisar bölgesine ortalama 4 km mesafededir.devket Hastanesi'ne eczanelere haftalık kurulan semt pazarına maksimum 3 km uzaklıktadır. Villarimiz toplamda 2 adet bitişik nizam ikiz villalaridr. İkiside güncel ve satiliklardir.toplamda 4+1 Amerikan mutfak şeklinde geniş balkon alanlarına ve açık cephelere sahip teras bölümleri seklindelerdir. Akıllı sistem şeklinde dizayn edilmiş,her iki villanın kendisine ait yeşil alan ve yüzme havuzu mevcuttur.giris antre bölümünden çatı terasina kadar her şey tituzlekle tamamlanmış birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanılmıştır.mutfak ve banyo bölümlerinde kullanılan malzemeler modern ve şık tasarlanmış villalara mükemmel sıklıklar katmıştır. Girişte salon bölümünden çıkışı olan balkon,oldukça geniş Amerikan mutfak sekilnde salon ve ortak kullanım banyo alanından oluşan villamız in her katında oldukça geniş banyo alanları mevcuttur. 1. Kat tavyine 3adet geniş yatak odası balkon bölümü bulunmakta ,bir üst yani çatı katına çıktığımizda modrn tasarımlarla süslenmiş merdiven bölümeri geniş antre ,geniş ferah terasa açılan yatak odası ve o yatak odasına ait çok geniş şık banyo alanı ve teras bölümü bulunmaktadır. Didimin en çok tercih edilen bölgesinde imar yapısı sadece villalardan oluşan şehir kalabalığından uzak nezih bir konumda yer almaktadır.
Yurt dışından ve şehir dışından gelecek olan misafirlarimize havaalanı transferi ve konaklama hizmeti firmamız tarafından önceden ayarlanmaktadir.
Yapmış olduğunuz tüm alışverişlerde firmamız ve çalışma arkadaşlarımız işlemlerin en ince ayrıntısına kadar yaninizda olacaktır. Daha detaylı bilgi sunum ve görüntülü arama için lütfen iletişime geçiniz.

8,250,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 11134884
İlan Oluşturma Tarihi: 12 Mayıs 2022
İlan Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 190 M2
Brüt Metrekare: 220 M2
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kat Kaloriferi
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu: Sıfır
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat Mülkiyeti
İpotek Durumu: Yok
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi: 5000 TL
Takas:
Banyo Sayısı: 3
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 2
Balkon Tipi: Açık Balkon
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 3
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Evet
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
PAŞAOĞLU GAYRİMENKUL
Bekir Paşaoğlu
Whatsapp: 5326019749

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler