Durak Group'tan Nilüfer Yüzüncü Yıl Mah Kiralık Eşyalı Daireler

**Durak Group Gayrimenkul: Bursa Nilüfer Yüzüncü Yıl Mahallesi, İzmir Yoluna Cephe**

Hayalinizdeki konforlu ve modern yaşam, Durak Group Gayrimenkul ile gerçeğe dönüşüyor! Bursa'nın gözde ilçesi Nilüfer'in Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde, İzmir yoluna cepheli muhteşem konumuyla dikkat çeken bu proje, Uludağ Üniversitesi'ne çok yakın olmasıyla da avantaj sağlıyor.

**Mükemmel Lokasyon**

Bu konutlar, şehrin merkezi noktalarına kolay erişim imkanı sunuyor. Hem şehir içi hem de şehirlerarası ulaşımın rahatlığıyla, iş ve sosyal yaşamınızı mükemmel bir dengeyle bir araya getiriyor. Aynı zamanda çevresindeki alışveriş merkezleri, eğlence mekanları ve sağlık kuruluşlarıyla da konforunuzu artırıyor.

**Geniş Olanaklar**

Sadece konum olarak değil, sunduğu olanaklarla da beklentilerinizi karşılıyor. Kapalı otoparkıyla araç güvenliğinizi sağlarken, havuz ve güvenlik hizmetleriyle konforlu bir yaşam sunuyor. Daireler, modern tasarımları ve full eşya ile donatılmış olarak size sıcak bir ev ortamı sunuyor.

**Sıfır Ara Katlar**

Yüksek katlarda yaşamın getirdiği sıkıntılardan uzak, ara katlarda huzurlu bir yaşam sizi bekliyor. Şehrin gürültüsünden uzak ama şehre yakın, doğayla iç içe bir yaşamı tercih edenler için ideal bir seçenek sunuyoruz. Her detayı düşünülerek tasarlanmış dairelerimizde, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılıyoruz.

**İdeal Kiralık Daireler**

Sizlere özel seçenekler sunuyoruz. İster tek kişilik, ister aile boyu yaşam için ideal olan dairelerimiz, farklı büyüklük ve konfigürasyonlarda size uygun seçenekler sunuyor. Hem şehrin kalabalığından uzakta huzurlu bir yaşam, hem de şehir merkezine yakınlık avantajıyla istediğiniz yaşam tarzını bulabileceğiniz bir yer.

Durak Group Gayrimenkul ile hayallerinizdeki evi bulmaya bir adım daha yaklaştınız. Detaylı bilgi ve rezervasyon için bizimle iletişime geçmekte çekinmeyin. Size özel yaşam alanınızı bulmak için buradayız.

22,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15136257
İlan Oluşturma Tarihi: 10 Mayıs 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Kiralık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 47 M2
Brüt Metrekare: 67 M2
Oda Sayısı: 1+1
Binanın Yaşı: 0 (Yeni)
Bulunduğu Kat: 2.Kat
Binanın Kat Sayısı: 6
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Eşya Durumu: Eşyalı
Aidat:
Depozito:
Site İçerisinde: Hayır
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
İlan Tarihi:
DURAK GROUP GAYRİMENKUL
Eyüp DURAK
Whatsapp: 5325490016

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler