Mamak Diriliş Mahallesi Gülseren Toki Blokları 2Ci Etap M18 A Blokta Satılık 3+1 Kupon Daire



★ RADIKAL GAYRIMENKUL'DEN ★



MAMAK DİRİLİŞ MAHALLESİ GÜLSEREN TOKİ BLOKLARI 2ci ETAP M18 A BLOKTA SATILIK 3+1 KUPON DAİRE.....

* İlana konu olan taşınmazımız Mamak Gülseren TOKİ Blokları 2ci Etapta Blok M18 de 15 Katlı binamızın 11ci katında bulunmaktadır.

Satılık Kupon taşınmazımız büyük tip 3+1 bir Daire olup Net 120m2 kullanım alanına sahiptir. 3 Adet Geniş, kullanışlı, aydınlık ve ferah Yatak Odaları, Geniş Koridorları, Geniş, aydınlık, ferah ve manzaralı Salonu ve kullanışlı aydınlık ve temiz Mutfağı ile özel ve benzersiz bir dairedir.

En önemlisi ise bulunduğu Kat itibari ile Önü açık olduğundan harika bir manzarasına sahiptir.

Güney-Batı cepheli olması yanı sıra 11ci Kat konumu sayesinde tüm gün güneş alan ve tüm gün güneşi evinizde misafir edebileceğiniz aynı zamanda Yaz-Kış ısı problemi yaşamayacağınız benzersiz bir dairedir.

Taşınmazımızda 2 Adet Balkon bulunmaktadır. İkisini de CamBalkon ile kapatarak Yaz-Kış kullanımına açabilirsiniz, dilerseniz de özel ihtiyaçlarınıza göre depolama alanlarına dönüştürebilirsiniz. Ya da Balkonları Mutfağa ve Odaya katabilir taşınmazınızı kendi zevkinize göre Revize edebilir dairenize genişlik katabilirsiniz. Revizyon sonrası gerçek ve hak ettiği değeri bulacağından şüpheniz olmasın.

Değerli İlan Misafirlerimiz taşınmazımızın Katı ve bulunduğu konumu itibari ile Kupon bir dairedir.

Taşınmazımız Kat Mülkiyetlidir. Acil Satılıktır. Kredide limiti yoktur ve Yabancı Satış içinde uygundur.

Alıcısına hiç bir sorun çıkarmadan uzun yıllar oturum sağlayabileceğiniz bu özel kupon yapı Yatırım amacı düşünen yatırımcılarımız için de yüksek Miktarda Kira Getirisi sağlayabilecek özelliktedir. 

Bulunduğu Bölgeyi ve Siteyi bilen bilir, Her Blok birbirinden bağımsız olup, Nizamiyesi, Bahçe Dizaynı, Demir korumalıkları ve Çocuk oyun alanı, Açık-Kapalı Otopark düzeni, Peyzajı ve Kameralı güvenlik Sistemi gibi benzersiz özelliklere sahip bu eşsiz Sitede sizin de Daireniz olsun istemez misiniz? Üstelik Kupon bir Fiyata .. :)

Taşınmazımız konum olarak Merkezi bir konumda olmakla birlikte Turgut Özal Bulvarına, Plevne Caddesine, MEBS Eğitim Merkezine, MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına, Muharebe Elektronik ve Bilgi Sistemleri Okuluna komşu olup, Mamak Caddesine, Mamak Banliyo İstasyonuna, Mamak Kapalı Pazar Alanına, Mamak Tapu Müdürlüğüne, Mamak Zabıta Müdürlüğüne, Mamak Belediyesine, Mamak İlçe Nufüs Müdürlüğüne, Mamak Kaymakamlığına, Sgk Ankara Mamak Sosyal Güvenlik Merkezine, Mamak Polis Merkezi Amirliğine, Özel Mamaksu Tıp Merkezine, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mamak Semt Polikliniğine, Mamak Belediyesi Buz Pateni Pistine, Ali Kuşcu Gökbilim Merkezine, Hatip Çayına, Gökkuşağı Parkına 5 dakikalık yürüme ve yakın mesafededir. 

5 dakika da bir geçen Toplu Taşıma araçları sayesinde Cebeci, Dikimevi, Kurtuluş, Aşti, Kızılay, Ulus, Sıhhıye, Tunalı gibi merkezi yelere ulaşım kolaydır.

Konum olarak Aile sağlık merkezlerine, çok çeşitli marketlere, ilk ve orta okullara, Liselere, çok çeşitli bankalara, çok çeşitli büyük ve küçük marketlere, eczanelere, hastanelere, kargo bayilerine, Kongre Merkezlerine, büyükelçiliklere, spor ve sağlık merkezlerine yakın ve yürüme mesafesinde merkezi ve eşsiz bir konuma sahiptir.

Söz Konusu Taşınmazımız Kiracılı olup, Yapımı bittiği tarihten itibaren aynı Kiracı tarafından temiz ve Bakımlı bir şekilde kullanılmaktadır. Kiracımız Sorunsuz bir Kiracı olup Satış sonrası istenildiği taktirde Kontratı güncellenip oturuma devam edebilir. Oturum amacı ile düşünen Alıcılarımız için ise Satış sonrası Belirtilen günde sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde Yeni sahibine tüm demirbaşları ile teslim edilecektir.

Bu Taşınmazımız için Firmamız Tek Yetki Belgesine sahiptir.

Söz konusu merkezi konumlu bu özel Dairemizi ziyaret etmek ve detaylı bilgi ve sunum almak için lütfen gün içerisinde tarafımıza ulaşarak randevu alınız.

*     *     *     *     *     *     *

* Mamak Gülseren TOKI Blocks, our real estate that is the subject of the announcement, are located on the 11th floor of our 15-storey building in Block M18 at the 2nd Stage.

Our real estate for sale is a large type 3+ 1 Apartment and has a net usable area of 120m2. Jul is a private and unique apartment with 3 Spacious, convenient, bright and spacious Bedrooms, Wide Corridors, a Spacious, bright, spacious and scenic Living Room and a convenient bright and clean Kitchen.

Most importantly, it has a great view because the front is open on the Floor where it is located.

In addition to having a South-Western facade, it is a unique apartment that receives sun all day and where you can host the sun in your home all day, at the same time you will not have Summer-Winter heat problems thanks to its location on the 11th floor.

There are 2 Balconies in our real estate. You can open them both for Summer and Winter use by closing them with CamBalkon, or you can convert them into storage areas according to your special needs. Or you can add Balconies to the Kitchen and Room, you can revise your real estate according to your own taste, you can add width to your apartment. Have no doubt that after the revision, it will find the true and deserved value.

Dear Ad Guests, our property is a Coupon apartment based on its floor and location.

Our Real Estate is a Condominium Property. It is for Immediate Sale. There is no limit on the loan and it is suitable for Foreign Sales.

This special coupon structure, where you can provide sessions for many years without causing any problems to the buyer, is also capable of providing a high Rental Yield for our investors who are thinking of an investment purpose.

Anyone who knows the Area and the Site where it is located knows, Each Block is independent of each other, wouldn't you like to have an Apartment in this unique Site with unique features such as Layout, Garden Design, Iron guards and Children's playground, Outdoor and Indoor Parking layout, Landscaping and Camera security System? Moreover, the Coupon is at a Price .. :)

it is easy to reach central places such as Cebeci, Dikimevi, Kurtuluş, Aşti, Kızılay, Ulus, Sıhhiye, Tunalı thanks to the public transportation that passes every 5 minutes.

Our Company has the Only Authorization Certificate for this Real Estate.

In order to visit this special Apartment with the central location in question and get detailed information and presentation, please contact us and make an appointment during the day.

Bu dairemizin tüm hakları

RADİKAL EMLAK

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞINA aittir.


RADIKAL GAYRİMENKUL OLARAK ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLMAK BİR ŞEREFTİR ...


RADIKAL EMLAK

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI


YETKİLİ GAYRİMENKUL DANIŞMANI

EROL YAĞMUR

0531 278 08 31

2,575,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15632355
İlan Oluşturma Tarihi: 03 Ağustos 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 120 m²
Brüt Metrekare: 130 m²
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 3
Bulunduğu Kat: 11.Kat
Binanın Kat Sayısı: 15
Isıtma Tipi: Merkezi (Pay Ölçer)
Kullanım Durumu: Kiracı Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk: Bilinmiyor
Yapı Durumu: İkinci El
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Aidat: 600 TL
Kira Getirisi:
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Radikal Gayrimenkul
Erol Yağmur
Whatsapp: 5312780831

Site İçinde Satılık Evler