Muğla Karabağlar Yaylasında Satılık Eşsiz Müstakil Taş Ev

Muğla merkeze bağlı Karabağlar Kadıkahvesi mekkiinde 3.366 metrekare arazi içerisinde bulunan yayla taş evimiz, bahçesinde 90 adet ceviz ve 20 adete yakın olgun meyve ağacı ve kuyuya sahiptir.

Muğla merkeze 10 dk, Akyaka'ya ise 40 dk mesafededir. Akdeniz klasik Muğla evi orjinalliğinin neomodern tarz ile enfes birleşiminden oluşmaktadır. Evin tüm yapısal izinleri ve onayları alınmış olup tapuda tarla ve ev olarak yer almaktadır. En yüksek kalitede malzemelerle inşa edilmiş olup tüm tavanlar ahşap işlemlerle kaplanmıştır.

Mutfağın hemen yanında rustik dizayna sahip ilave bir misafir odası bulunmakta, bahçeye ait görülen panoramik manzara ise tüm oturma alanlarında ve mutfakta kullanılan tam boy sürgülü camlarla daha da değerlenmiştir.

Salondan geçişi bulunan oturma odasındaki şömine ve nişler yine mükemmelliği yansıtmakta, duşakabinli ana banyo bölümüne ilave çamaşır odası ise ayrıca kolaylık sağlamaktadır. Devamında karşımıza çıkan bölümde ise yine farklı bir oturma alanı ve kütüphane sizi karşılamaktadır.

Evin hemen yan tarafında bulunan bahçeye bakan bölümde ise yemek alanı ve mini mutfak yer almaktadır.

Üst katta bulunan ebeveyn odası balkonu, yine panoramik manzaraya hakim ve otantik dokusuyla sizi büyülemektedir.

Görsellerde bulunan tüm eşyalar yeni olup, öncelik olarak eşyalı satılıktır. Eşyasız haliyle satış da ayrıca görüşülebilir. Hali hazırda içerisinde mülk sahibi bulunmakta olup, satışa istinaden boşaltılacaktır. Kısmi bedel karşılığında otomobil değişimine uygunluğu vardır.

Göstermiş olduğunuz alaka için teşekkür ederim.

Murat Bayraktar

Gayrimenkul danışmanı

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Stone House, Muğla

Our stone house, located in the Karabağlar Kadıkahvesi area of ​​Muğla city center, has a 3,366 square meter land. There are 90 walnut trees, nearly 20 mature fruit trees and a well in its garden.

It is 10 minutes from Muğla center and 40 minutes from Akyaka. It is a wonderful combination of Mediterranean classic Muğla house originality with neomodern style. All structural permits and approvals of the house have been received and it is listed as a field and house in the legal document. It was built with the highest quality materials and all ceilings are covered with wooden works.

There is an additional guest room with a rustic design right next to the kitchen, and the panoramic view of the garden is further enhanced by the full-length sliding windows used in all living areas and the kitchen.

The fireplace and niches in the living room reflect perfection, and the laundry room in addition to the main bathroom with shower cabin provides additional convenience. In the section that follows, another different sitting area and library welcome you.

There is an extra dining area and a mini kitchen close the garden .The master bedroom et balcony on the upper floor also has the panoramic view and fascinates you with its authentic texture.

All furniture are new and the house is desired to be sold furnished. However, unfurnished sales can also be discussed. The owner of the house live there at certain times of the year but it will be emptied after the sale. It is suitable for car exchange for a partial price.

Showings are made by appointment.

Thank you for your interest.

Murat Bayraktar

Real estate consultant

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maison en pierre, Muğla

Notre maison en pierre, située dans le quartier Karabağlar Kadıkahvesi du centre-ville de Muğla, sur un terrain de 3 366 mètres carrés, possède 90 noyers et près de 20 arbres fruitiers matures et un puits dans son jardin.

Il se trouve à 10 minutes du centre de Muğla et à 40 minutes d'Akyaka. C'est une merveilleuse combinaison de l'originalité de la maison Muğla classique méditerranéenne et du style néomoderne. Tous les permis de construction et approbations de la maison ont été reçus et elle est répertoriée comme champ et maison dans le document juridique. Il a été construit avec des matériaux de la plus haute qualité et tous les plafonds sont recouverts de boiseries.

Il y a une chambre supplémentaire au design rustique juste à côté de la cuisine, et la vue panoramique voyant le jardin est encore renforcée par les fenêtres coulissantes sur toute la longueur utilisées dans tous les espaces de vie et dans la cuisine.

La cheminée et les niches de la chambre (à côté du salon) reflètent la perfection et a salle de bain principale avec cabine de douche et la buanderie offrent également un confort supplémentaire. Dans la section qui suit, une autre chambre et une bibliothèque vous accueillent.

Il y a un coin repas et une mini cuisine à côté du jardin. Le balcon de la chambre principale à l'étage supérieur donne également sur la vue panoramique du jardin et vous fascine par sa texture authentique.

Tous les meubles sont neufs et il est souhaité qu'ils soient vendus meublés. Mais la vente vide peut également être discutée. Le propriétaire de la maison y habite à certaines périodes de l'année mais elle sera vidée après la vente. Il convient à l'échange de voiture contre un prix partiel.

Les visites se font sur rendez-vous.

Merci pour votre intérêt.

Murat Bayraktar

Conseiller immobilier

19,950,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15911050
İlan Oluşturma Tarihi: 17 Eylül 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Müstakil Ev
Net Metrekare: 160 m²
Brüt Metrekare: 3.666 m²
Oda Sayısı: 4+2
Binanın Yaşı: 4
Binanın Kat Sayısı: 2
Isıtma Tipi: Klimalı
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Hayır
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
KW Alesta-Viya-Orsa
Murat Bayraktar
Whatsapp: 5423822888

Site İçinde Satılık Evler