Sahibinden Sahibinden Satılık Körfez Atakent Sitesinde 4+1 Trıpleks Villa

Villamız Kocaeli -Körfez ilçesi ilimtepe mah. Atakent sitesinde 450 dönüm arazi üzerine kuruludur..

4+1 Tripleks Müstakil girişli Bahçeli ve 3ncü kat piyeslidir. Köpek klübesi + odunluk + pencerelerde panjur sistemi mevcuttur. Diğer odaların resimleri alıcılara paylaşılacaktır..

2 çeşit Isıtma sistemi mevcuttur: Doğalgaz Kombi ve ithal amelia pw30 Sulu-Kaloriferli otomatik Şömine sistemine sahip 3 katı şöminedeki ısıyı peteklere ileten sitedeki nadir özellikli bir villadır.

Bahçede 39 farklı cinslerde meyve veren yetişkin ağaç vardır. (Şeftali 2+Kiraz 3 + Vişne 5 + Dut 2 +Zeytin 2 +Hurma 1+Ilhamur 3 +Nar 1 +Erik 5 +Ayva 1 + Salamura Yaprak 2 + Üzüm 1 +Fındık çift+ Kiwi çift+Ceviz 2 +Armut 3 +Elma 2 +İncir 1+Kızılcık 1) + Toprakta Kök olarak Yaban mersini +Dağ çileği + Enginar + Ahududu mevcuttur)

Fırsatlar; KMO Anadolu otoyola ilimtepe bağlantı çıkışı + TOKİ tarafından ilimtepe bölgesinde hayata geçirilen 2.506 konut tamamlanmak üzere, Çevresinde Lüx villalar yapılmaktadır. Marketlere +Cami ve okula yakın konumdadır.

Konum ve Yerleşim

Sitemiz, Kocaeli ili Körfez ilçesi İlimtepe mahallesinde, Çene Dağı yamaçlarında ve denizden 410 metre yükseklikte kurulu olup, 200 dönümü ormanlık alan olmak üzere toplam 450 dönüm araziye sahip, doğa ile iç içe bir yaşam alanıdır. Güvenli, çevreye saygılı ve modern altyapıya sahip olan Körfez Atakent Sitesi, oturanlar için sakin ve doğal yaşam alanı imkanı sunmaktadır.

Tasarım Özellikleri

Site içindeki konutlar 120 ve 150 m2 olarak tasarlanmıştır. Site biyolojik paket arıtma tesisine sahip olup, yağmur suyu toplama sistemi ile de ekolojik ve doğa ile dost bir yaşam imkanı sunar. Körfez Atakent Sitesi, elektrik kesintilerine karşı 4 adet jeneratör, yıldırım koruması amaçlı 9 adet paratoner, toplam 350 araç kapasiteli otopark alanları, 2×400 tonluk su deposu, 2500 m2’lik sığınak, site içi iletişimi sağlamak üzere 350 abone kapasiteli dahili telefon sistemi, tamamı granit parke döşeli site için yollar, 7×24 özel güvenlik, 4 km uzunluğunda kafes telli site duvarı, 2 km uzunluğunda asfaltlanmış erişim yolu ve site içi aydınlatma tasarım özelliklerine sahiptir. Mimari projeler “Ertem Ertunga Mimarlık Bürosu” tarafından hazırlanmıştır.

Sitede Yaşam

Körfez Atakent Sitesi, site sakinlerinin rahatı ve güvenliği düşünülerek tasarlanmış konutları ile yeşil ve mavinin harman olduğu yepyeni bir deneyim sunmaktadır. Oturanların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış, trekking ve bisiklet parkuru, büyük ve çocuk büyük yüzme havuzu, çocuk parkı, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası, market, kafe-restoran, havuz kafe, anfi tiyatro, Körfez Halk Eğitim Merkezi tarafından site kurs yerinde çeşitli dallarda düzenlenen kurslar, sosyal tesiste kablosuz erişim gibi imkanlar sunulmaktadır.

8,600,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15473974
İlan Oluşturma Tarihi: 11 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 150 M2
Brüt Metrekare: 180 M2
Oda Sayısı: 4+1
Binanın Yaşı: 11-15
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Mülk Sahibi Oturuyor
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Evet
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Timuçin ikizoğlu
Timuçin ikizoğlu
Whatsapp: 5424904720

Site İçinde Satılık Evler