Ferah Ve Modern Yaşam Akyurt Balıkhisar'ın Incisi 5+1 Bahçeli

Akyurt Balıkhisar Meskenim Nur Küme Evleri'nde yer alan bu muhteşem mülk, yaşam kalitenizi bir üst seviyeye taşımak için özel olarak dizayn edilmiştir. 301 m² İmarlı arsa üzerinde bulunan bu çarpıcı ev, 200 m² büyüklüğünde bir bahçeye sahiptir. Modern ve fonksiyonel bir yapıya sahip olan bu ev, detaylarıyla dikkat çekmektedir.

Evin dış cephesi tamamen ısı yalıtımlıdır, bu da enerji tasarrufu sağlar ve kış aylarında soğuk havanın içeri girmesini önler PVC doğrama ise soğuk havanın girişini engelleyerek ek konfor sunar. Kapı önü dekoratif andezit taşı ile döşenmiş olup, estetik ve güvenliği bir arada sunar. Ahşap sürgülü bahçe kapısı ise klasik ve doğal bir görünüm sağlar.

Evinize giriş yaptığınızda 2 araç kapasiteli geniş otopark alanı sizi karşılar. Anadolu Oteli'ne cephe olan bu özel konut, önü açık konumuyla ferah ve geniş bir manzara sunar. İç mekanda kullanılan 1. sınıf lake kapılar, zarif ve dayanıklı bir iç mimari detay olarak öne çıkar. Mutfakta kullanılan hayglass kapaklı dolaplar ve doğal granit taş mutfak mermeri, mutfağınıza sofistike bir dokunuş katarken, geniş kiler dolapları ile de bolca depolama alanı sunar. Girişteki dekoratif vestiyer ise karşılama alanına şıklık getirir.

Evin 5+1 olarak tasarlanmış odaları, ferah ve konforlu bir yaşam alanı sunar. 2 adet banyo (WC'li) ve 1 adet ayrıca WC bulunmaktadır, böylece kalabalık aileler ya da misafirler için ideal bir yapıdadır. Tüm katlarda kullanılan AGT 8mm parke, dayanıklılığı ve şıklığı ile bilinir. Ahşap kayın ağaçlı merdivenler ve dekoratif merdiven korkulukları, evinize klasik ve sıcak bir atmosfer getirir. Gece sensörlü aydınlatma sistemi ise merdivenlerde güvenli bir kullanım sağlar.

Banyolarda yer alan asma tavanlar ve terasın PVC kapatması, ayrıca tavan lambiri döşemesi evinize kalite ve zerafet katar. Teras, üç cepheden de görüş sağlayarak geniş ve rahat bir yaşam alanı sunar. Bölgedeki doğalgaz altyapısı ise evinizde modern yaşamın tüm kolaylıklarını sunar . İskanı alınmış olan bu özel konut, havalimanı, okul ve sağlık ocağına sadece 800 metre mesafededir, bu da konum olarak mükemmel bir avantaj sağlar.

TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGE NO:0605099


HER BÜTÇEYE UYGUN DİĞER DAİRELERİMİZİ GÖRMENİZ İÇİN, SİZLERİ OFİSİMİZE BEKLİYORUZ.


TELEFON :0312 344 0 100


TELEFON :0532 309 15 26


ADRES: 1481 CAD. NO:61/D OVACIK KEÇİÖREN ANKARA

6,900,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15380634
İlan Oluşturma Tarihi: 25 Haziran 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Villa
Net Metrekare: 250 M2
Brüt Metrekare: 320 M2
Oda Sayısı: 5+1
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu:
Yapı Tipi:
Tapu Durumu:
İpotek Durumu:
Site İçerisinde: Evet
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas:
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu:
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı:
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?:
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
DEKOTÜRK GAYRİMENKUL
Özcan Özdemir
Whatsapp: 5323091526

Site İçinde Satılık Evler