Sahibinden Fatih Karagümrük Neyzenler Sk Yüksek Giriş 2+1 Daire

Sahibinden satılan bu ev , Fatih, Karagümrük mahallesi, Neyzenler sokağındadır. Yüksek giriş, arka cepheye bakan bir dairedir. 2 oda, 1 salon, 1 banyo, 1 tuvalet,1 mutfak, hol ve balkonu vardır.

Binanın konumu, bir kaç sene evvel hizmete giren İstanbul büyükşehir belediyesi Ayşe Hatun çocuk kütüphanesinin tam karşısıdır. Ulaşım olarak çok merkezi bir yerdedir. Metro 10 dakika, otobüs 5 dakikalık mesafededir. Adliye, kaymakamlık, emniyet, hastaneler, sağlık ocağı, çarşı, pazar yürüme mesafesindedir. Şehrin tam kalbindedir.

Ev özellikle, merdiven çıkmakta zorlanan yaşlı veya bakıma muhtaç kişiler için çok daha uygundur. Bina girişindeki bir kaç merdiveni çıktıktan sonra, arka cepheye bakan evimize rahatlıkla giriş yapılır. Ev ön taraftan yüksek giriş olmasına rağmen, arka taraftan kot farkından dolayı 1. kat olmaktadır.

Önü ferah ve açık olan çok güzel bir balkonu vardır. Binaya ait olan bahçeye ve şehir manzarasına bakmaktadır. evin arka cephede olması, ön cephedeki yoldan gelebilecek her türlü insan ve taşıt gürültüsünü engeller. Özellikle balkonda oturulması çok keyiflidir, tam kafa dinleme yeridir.

Evi alacak kişinin evi boyatıp, küçük bir tadilattan geçirmesi gerekebilir. Çelik kapısı ve pimapen pencereleri vardır. Salon ve odaların zemini laminat parkedir.

Evde 5 yıldır düzenli olarak kirasını ödeyen, bakıma muhtaç yaşlı bir amcamız bulunmaktadır. Kızları aynı sokakta oturdukları için sürekli babalarının yanına gelip ilgilenmektedirler. Kiracımız eğer izin verirseniz kirasını ödeyerek oturmaya devam etmek istiyor. Kabul etmezseniz de, kendisine verilecek makul bir süre sonunda çıkmayı kabul ediyor.

Yakın civardaki bu fiyata satılan evlerin bir çoğu ya rutubetli bodrum katlarında, yada merdiven çıkılarak zorlukla ulaşılabilen ve sürekli bakım gerektiren çatı katlarında olmaktadır. Ara kat olmanın avantajı ile evimizin girerken yüksek giriş olup arka cepheden de 1. kat olması özellikle yaşlı veya bakıma muhtaç bir yakınınızın tam olarak rahat edebileceği bir ortam sunmaktadır. Eve rahatlıkla girebilirken, yüksekte kalan arka balkonda da keyifle vakit geçirebilir. Çarşı, pazar yürüme mesafesinde olduğu için kendi imkanlarıyla rahatlıkla alışverişini de yapabilir.

1,950,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 14291474
İlan Oluşturma Tarihi: 23 Kasım 2023
İlan Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 60 m²
Brüt Metrekare: 80 m²
Oda Sayısı: 2+1
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Bulunduğu Kat: Yüksek Giriş
Binanın Kat Sayısı: 5
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Kiracı Oturuyor
Krediye Uygunluk: Bilinmiyor
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu:
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat İrtifakı
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu: Yok
Eşya Durumu: Boş
Aidat:
Kira Getirisi: 10000 TL
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare: 5 m²
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı:
Balkon Tipi:
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 1
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Hayır
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
mustafa oğua
mustafa oğuz
Whatsapp: 5354136235

Site İçinde Satılık Evler