Sahibinden Satılık Hiç Oturulmamış Yapılı Fırsat 3+1 Daire


1-) Sadece ciddi alıcısı iletişime geçerse sevinirim. Alıcı olmayan aramasın, mesaj yazmasın! Evi görmeden pazarlık isteyen de aramasın! Emlakçılar aramasın beni! Size komisyon yok! Takas yok hiçbir şekilde. Nakiti olan arasın!

2-) Dairem; Sincan Gökçek Mahallesinde Terminal caddesi üzerinde Güler Sitesinde 5 katlı binanın 3. katında yer almaktadır.Site iskanlıdır.3+1 125 M2 çift balkon, 1 banyo ve 1 alaturka tuvalet , çamaşır odası kısmı ve alt katta da daireye ait depodan oluşuyor.

3-)Daireyi aldığımda eski sahibi temelden bu siteye girmiş, şehirdışı bürokrat görevi nedeniyle hiç oturmamış ve kiraya vermeye de ihtiyaç duymamış. Alacak kişi ilk oturan olacak!

4-)Evi aldığımda odaları antibakteriyel silinir çakıl taşı renk boyadım ve çamaşır odası denilen kısmı yine kaliteli boya ile yanık portakal turuncu boyadım.Yerler betondu kaliteli laminant parke zemin ile kaplattım.Mutfak yoktu, kaliteli mutfak dolabı takıldı ve montajı dahi henüz yapılmayan Ankastre seti de kutuda bekliyor. Tezgah arası kaliteli gerçek cam mozaik kaplandı.Daire kombili Buderus marka salondan da ayarlanabilir cihazı da var ve alüminyum yeni nesil kaliteli ince petek radyatörler var. Kombi tesisatı zeminden gidiyor ve her oda için kombi altında bulunan ayar muslukları ile her odanın petekleri açılıp kapatılabilir.Fotoğraflarda görüldüğü gibi 3 oda duvarına da kaliteli marka üst sınıf gerçek fayans ile dekor yaptım. Mutfak balkonu için füme renk kaliteli açılır kapanır cam kapama yaptırdım.

5-)Çelik kapı, oda kapıları ağaç malzeme ( inşaatta yapılmış) pencereler de yine ahşap malzemeden oluşuyor. (fotoğrafta görülen eşyalar özel yapıldı fiyata dahil değildir eşyalar da istenirse fiyat+100.000.00 TL artar) 2 bloklu temiz ve geniş arazisi olan bir site burası uzaktan kumandalı açık otopark, site güvenliği için her yerde kamera sistemi vardır,dairede diafon sistemi var .Bina iç dış yalıtımlı Asansör yoktur!

6-)Dairem; Yeni Yapılan Devlet Hastanesine, GOP metro istasyonuna,Sinan Şamil Sam Spor salonuna ,SGK binasına ,Yeni yapılan kapalı havuza 200 metre uzaklıkta, Terminal caddesi üzerinde olan dairenin önünden Ankara'nın önemli semtlerine giden otobüsler ve dolmuşlar geçer .Harikalar Diyarı Parkına da 100 metre uzaklıkta. Sitenin çevresinde merkezi konumundan dolayı marketler, eczaneler, kafeler, restaurantlar bulunmaktadır. Ayaş yoluna ve Sincan Organizeye 100 metre uzaklıkta Ayaş yolundan da stadyumun olduğu yerden ve yeni şehir hastanesinin olduğu yerden eve ulaşılıyor. Yeni yapılan AVM Rezidans projesine 95m. uzaklıkta.Site çevresi yürüyüş yolları, stadyum, kapalı havuz, kapalı spor salonu,yeni Sincan Şehir Hastanesi, Restaurantlar, kafeler, eczane, okullar,park ve yeşil alanlar ile çevrili.

7-)Daire boş ve kullanıma hazırdır. Daire iskânlı hiçbir borcu, sorunu yok.Daire dış cephesi mantolamalı enerji kimlik belgesi de olan bir site.

8-) Bu daire konumu, ulaşım imkanları ve sosyal olanaklarıyla kaçırılmayacak kupon dairedir. İster oturun, ister kiraya verin her şekilde alan kazanır!

9-) İşe yakınlık gereği başka ilçeden ev alacağım için satıyorum. İlandaki konum doğrudur. Usulünce evi görüp beğenenlerle pazarlık olur.







2,700,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 15503548
İlan Oluşturma Tarihi: 15 Temmuz 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 125 m²
Brüt Metrekare: 130 m²
Oda Sayısı: 3+1
Binanın Yaşı: 21 Ve Üzeri
Bulunduğu Kat: 3.Kat
Binanın Kat Sayısı: 5
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Bilinmiyor
Yatırıma Uygunluk: Yatırıma Uygun
Yapı Durumu: İkinci El
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat İrtifakı
Site İçerisinde: Evet
İpotek Durumu: Yok
Eşya Durumu:
Aidat: 200 TL
Kira Getirisi: 25000 TL
Takas: Yok
Banyo Sayısı: 2
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 2
Balkon Tipi: Açık Balkon
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 2
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Hayır
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Burak Arısoy
Burak Arısoy
Whatsapp: 5354136507

Site İçinde Satılık Evler

Site İçinde Satılık Evler