Aktif'ten Akçay'da Satılık Kelepir Fiyata 2+1 Masrafsız Daire

Firmamız prensipleri gereği alıcı ve satıcıyı bir arada olmak şartı ile pazarlık ve sözleşme yapılmaktadır. Aileniz için en konforlu yaşam olanaklarına Aktif Emlak güvencesiyle sahip olun;

Gayrimenkul Hakkında:

Altınkum Mahallesi'nin sakin ve huzurlu bir köşesinde yer alan bu 2+1 daire, modern yaşamın tüm olanaklarını sunan özellikleriyle dikkat çekiyor. Bina 20 yaşında olup, 3 katlı bir yapıdır. Dairemiz ise binanın 3. katında yer almakta ve 100 m² net kullanım alanıyla ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Doğalgaz (kombili) ısıtma sistemi sayesinde, kış aylarında hem konforlu hem de ekonomik bir ısınma imkanı sağlanmaktadır.

Daire, geniş balkonu ile açık hava keyfi sunarken, Amerikan mutfak ve salon tasarımıyla modern ve pratik bir yaşam alanı yaratmaktadır. Eşyasız olarak sunulan dairemiz, tamamen kendi zevkinize göre döşenmeye hazır olup hemen taşınmaya uygundur. Ayrıca, kat irtifaklı tapusu ve krediye uygun olmasıyla hem oturum hem de yatırım için cazip bir seçenektir.

Neden Bu Gayrimenkul?

Bu daire, Altınkum Mahallesi'nin cazip lokasyonu ile hem konforlu bir yaşam alanı arayan aileler hem de yatırımcılar için ideal bir fırsattır. Merkezi konumu sayesinde semt pazarına, toplu taşıma araçlarına ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok yere yürüme mesafesindedir. Dairenin arka cephede yer alması, şehir gürültüsünden uzak sakin bir ortam sunarak huzurlu bir yaşam vaat etmektedir.

Geniş balkon ve ferah iç mekan düzeniyle keyifli bir yaşam alanı sunan bu daire, Altınkum’un sürekli değer kazanan bir bölgesinde yer almasıyla yatırım değeri taşımaktadır. Ayrıca doğalgazlı ısıtma sistemi, çelik kapı, ısıcamlı pencereler ve görüntülü diafon sistemi gibi modern donanımları ile güvenli ve rahat bir yaşam sunmaktadır. Kendi zevkinize göre döşeme imkanı sunan bu eşyasız daire, size hayalinizdeki evi oluşturma şansı tanıyor.

Satış Sonrası Hizmetlerimiz:

Alım ve satış işlemlerinde bütün banka ve resmi daire işleri tarafımızdan ücretsiz yapılmaktadır. Size kalan sadece satışta imza atmak. Satış işleminden sonra elektrik, su vb. abonelik işlemleri konusunda yardımcı oluyoruz. Evinizin taşınması, boyanması ve isteğe bağlı tadilat işlemlerinde de siz müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Sizleri sadece satış işlemlerinde değil, satıştan sonra güler yüzlü ve mutlu bir şekilde görmek isteriz. Bizim amacımız gayrimenkul satmak bir yana mutlu müşteri portföyüne ulaşmak.

2,300,000 TL

İlan Bilgileri
İlan Numarası: 16110315
İlan Oluşturma Tarihi: 17 Ekim 2024
İlan Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024
Türü: Konut
Kategorisi: Satılık
Tipi: Daire
Net Metrekare: 100 m²
Brüt Metrekare: 110 m²
Oda Sayısı: 2+1
Binanın Yaşı: 16-20
Bulunduğu Kat: 3.Kat
Binanın Kat Sayısı: 3
Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
Kullanım Durumu: Boş
Krediye Uygunluk: Krediye Uygun
Yatırıma Uygunluk:
Yapı Durumu: İkinci El
Yapı Tipi: Betonarme
Tapu Durumu: Kat Mülkiyeti
Site İçerisinde: Hayır
İpotek Durumu:
Eşya Durumu:
Aidat:
Kira Getirisi:
Takas: Var
Banyo Sayısı: 1
Banyo Metrekare:
Balkon Durumu: Var
Balkon Sayısı: 1
Balkon Tipi: Açık Balkon
Balkon Metrekare:
Salon Metrekare:
WC Sayısı: 1
WC Metrekare:
Ada:
Pafta:
Parsel:
Fiyat Durumu: Genel Fiyat
Görüntülü Gezilebilir mi?: Evet
Zemin Etüdü:
İlan Tarihi:
Aktif Emlak
Şadi Taştan
Whatsapp: 5323594410

Site İçinde Satılık Evler